política

L'A es planteja no pactar amb el PS a la parròquia d'Ordino

Els blaus podrien presentar-se en solitari pel seu pes a la circumscripció

L'A es planteja no pactar amb el PS a la parròquia d'OrdinoFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els liberals (L’A) podrien presentar-se en solitari a la parròquia d’Ordino en les pròximes eleccions generals. Per tant, en aquesta parròquia no es consumaria el pacte amb el Partit Socialdemòcrata (PS), que resta a l’espera de rebre una resposta del comitè ordinenc del partit blau. Segons el coordinador del comitè parroquial dels socialdemòcrates, Víctor Iriarte, els liberals d’Ordino estan valorant la possibilitat d’optar en solitari als dos consellers de la circumscripció pel fort pes que tenen a la parròquia.

“Pel que tinc entès, ells es veuen capaços de poder anar a Ordino sols i potser estan valorant quina és la millor opció”, explica el coordinador del PS a la parròquia, Víctor Iriarte, que afirma que estan a l’espera que la formació de Jordi Gallardo prengui una decisió. Segons Iriarte, els liberals “van marcar el temps” i han volgut allargar els terminis per prendre una decisió en veure que finalment Toni Martí no avançava les eleccions a final d’any. “Si no ens hem arribat a seure a la taula és perquè ells han de tenir més temps per prendre una decisió”, afirma Iriarte, que al mateix temps explica que esperaran a esgotar la data límit marcada per les dues executives de cada partit per consumar els pactes.

El president del PS, Pere López, que creu que després de les vacances de Nadal els pactes “haurien d’estar enllestits”, manifesta la voluntat d’arribar a un acord “estratègic” a la majoria de parròquies. De totes maneres, reconeix que el pacte més complicat serà el de la Massana perquè “té una situació dificíl i afecta tots el partits”, en referència a la divisió de Ciutadans Compromesos.

tracking