x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
política

Virtus Unita negocia amb Pintat i Espot per a les eleccions nacionals

Josep Duró afirma que les converses amb els dos candidats encara són “molt prematures”
Virtus Unita busca la seva quota de participació a les pròximes eleccions nacionals. El grup d’opinió, que diumenge va emetre un contundent comunicat contra la gestió del Govern, ho farà molt probablement donant suport a la llista de Josep Pintat o la de Xavier Espot. El membre de Virtus Unita, Josep Duró, explica que el seu objectiu és “col·laborar amb un dels dos candidats perquè Andorra sigui institucionalment estable”.
L’expolític diu que han mantingut un primer contacte amb els dos candidats, però no avança amb qui creu que poden tenir millors sensacions. “Avui per avui, estem oberts als dos candidats”, afirma
  • #11 soc tonto
    (04/12/18 22:29)

    Pintat diu que cal aturar unes negociacions i tornar a començar. I Espot diu que necessitem temps i reflexionem...... la primera opció es lamentable per Andorra, per la imatge, i per la manera de fer. No es pot anar a Europa i dir que el que s'ha parlat fins ara es “tornem a començar de nou” NO ES SERIOS, jo no vull que Andorra doni aquesta imatge, o soc massa tonto i no ho he entès prou be. Això es política internacional i no un pati d'escola. Estem al segle XXI i tenim que mirar cap endavant per tenir un futur i no mirar darrera i veure el cul. Veig dos opcions molt diferents futur i il·lusió o el passat i plorar pels racons

    Respondre
  • #10 Delirium tremens
    (04/12/18 20:56)

    El Sr. Duró es pensa que Andorra és una primera potència política i econòmica mundial, situada just en la intersecció entre Xina i els Estats Units i que pot imposar a Europa les seves condicions com a mig amo i mig senyor. Trist.

    Respondre
  • #9 Geroni
    (04/12/18 20:45)

    Contra l'eròtica del poder sense cap mena rubor, abstenció a les properes nacionals.

    Respondre
  • #8 Jep
    (04/12/18 18:00)

    Abstenció? En blanc? Mireu al Sud de la península i com els hi va!  Voteu! Voteu TOTS els que podeu fer-ho. Que ningú decideixi per vosaltres. I després? Que Dios reparta suerte. 

    Respondre
  • #7 sos
    (04/12/18 17:37)

    Un consell? va dir..
    he vist eleccions on els vots en blanc eren iguals als comptabilizats per la candidatura guanyadora i es van riure igual del poble. Aqui no hi ha solució.... el problema de ciutadania esta en les cupules, en els partits... Andorra ens coneixem tots i cal que poguem votar els coonsellers per la seva valua, per el coneixement del pais, per la proximitat amb l'elector.... la sola solució es que al consell torni el debat politic, cal canviar el reglament del consell general, tot conseller té que poder intervindre, donar el seu punt de vista... la sola solució LLISTES OBERTES, ho sento peró continuo pensant que l'abstencio es l'ho que cal fer.

    Respondre
  • #6 Un consell?
    (04/12/18 16:55)

    sos va dir..
    No és pas un consell abstenir-se... Per mi abstenir-se vol dir donar la raó a la resta i m'és igual el resultat... el vot en blanc fa més mal. Ja que estàs dient clarament que ningú et convenç. Però si no voleu gaudir del dret a votar, i més tal i com està definit el sistema electoral d'aquest país... els que guanyin seguiran rient-se de les abstencions... Potser mourien més el cul si tothom anés a votar i haguessin molts vots en blanc ;)

    Respondre
  • #5 padrinak
    (04/12/18 11:46)

    ai quin nirvis! pero es presenten o no? o són sols inluencers?

    Respondre
  • #4 Ilusió
    (04/12/18 11:45)

    Estic esperant amb il·lusió, esperança i optimisme les eleccions...quina trempera em donen els Jojo, Pintat,....ja era hora de mirar i preparar Andorra cap el segle 22 que el 21 ja està caducat, jajajajaj.

    Respondre
  • #3 sos
    (04/12/18 11:31)

    un consell millor l'abstenció, tenim de demostrar a la classe politica que no estan a l'altura. o que d'una vegada per totes tiguem LLISTES OBERTES. Tenim de poder triar els nostres politics amb noms i cognoms, no amagats darrera una llista. ja n'hi ha prou de politics sense personalitat, politics docils, politics xupometros de les cupules....

    Respondre
  • #2 Segudet sûr-mer
    (04/12/18 10:15)

    Bla, bla, bla.... quines ganes de seure a la cadira!Aviam cap a on s'arrabla en "Jojó"

    Respondre
Veure’n més
11
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts