La Unió Hotelera reclama a la CEA una reducció de la quota d'afiliació

Gerard Cadena assegura que la confederació té voluntat per arribar a un acord econòmic

La Unió Hotelera reclama a la CEA una reducció de la quota d'afiliació

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Confederació Empresarial Andorrana (CEA) i la Unió Hotelera d’Andorra (UHA) es reuniran dijous vinent per tal de negociar una reducció de la quota de membre, que els hotelers consideren que és massa elevada. Per tal de solucionar aquest conflicte, la UHA pensa que la confederació podria fer una reducció la despesa als pressupostos per poder rebaixar així la quantitat que aporten els representats.

Etiquetes:

El president de la CEA, Gerard Cadena, assegura que la reunió servirà per analitzar i contrastar les dues posicions. Cadena apunta que el pressupost serà el punt central de la trobada i manifesta la seva voluntat per poder arribar a un acord. Malgrat això, el president de la Confederació no ha volgut fer més declaracions respecte a la postura de la CEA abans de celebrar la reunió. Aquesta decisió és compartida pel president de la UHA, Carles Ramos, qui assegura que prefereix esperar a tenir les conclusions obtingudes a la reunió per fer declaracions sobre el conflicte.

L’any 2012, la Unió Hotelera ja va fer una demanda similar mitjançant una carta que va presentar a la CEA manifestant el seu descontentament pel que consideraven una quota de membre massa elevada.

tracking