x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Societat

Simó Duró afirma que "només el PS" escolta la gent gran

El president del partit socialdemòcrata, Pere López, ha anunciat que la pensió mínima serà un punt del programa electoral per als propers comicis
Simó Duró i Pere López durant la roda de premsa, aquest matí

Roda de premsa PS amb Simó Duró

Simó Duró i Pere López durant la roda de premsa, aquest matí

PS
Actualitzada 03/12/2018 a les 16:43
El president del PS, Pere López, i el president de l'associació de la gent gran, Simó Duró, han realitzat una roda de premsa per fer balanç sobre les iniciatives portades a terme durant la legislatura, pel que fa a la gent gran. Simó Duró, ha assegurat que el PS "ha estat l'únic partit polític que ens ha escoltat" i ha afegit que "el grup polític de la majoria no té interès, perquè no viu la realitat andorrana". Per la seva banda, Pere López ha criticat l'executiu que el Govern ha tingut durant la legislatura "una falta d'interès" i han estat "vuit anys de retrocessos importants". Així mateix, López i Duró han coincidit amb la importància d'establir una pensió mínima "de l'ordre de 1.200 euros", segons Duró, tot i que el PS es reserva a establir una xifra exacta fins a la presentació de demà de l'estudi del cost de la vida. "És una proposta que estem treballant per incloure en el programa electoral, que hauria de ser el 60% del salari mitjà", ha conclòs Pere López.
Etiquetes
  • #6 Venc moto en bon estat
    (03/12/18 19:30)

    Oportunisme polític, postveritat i populisme, tot això batejat amb la retòrica política de sempre fa de l'oposició un còctel molt perillós.

    Respondre
  • #5 Sole
    (03/12/18 19:04)

  • #4 Sandra
    (03/12/18 18:38)

    Per la seva part, Sr. Duró, escolti i reflexioni la valoració que el PS fa sobre l'avortament, la violació, els drets de la dona sobre el seu cos...

    Respondre
  • #3 fum fum fum
    (03/12/18 18:20)

    un partit sense cap opció de governar es normal que prometi !!!!!!!! el problema es que 1+1 no fa tres i que els nostres governants dels darrers 20 anys tan sols han anat darrere el vots, que diria el sr Duró si el govern proposes que els diners del contracte de fabricants i colliters de tabac anés destinat a la gent gran!!!!!!!! personalment penso que seria una gran proposta.

    Respondre
  • #2 Martina
    (03/12/18 18:12)

    Heu parlat de l'avortament en cas de violació?

    Respondre
  • #1 Madrina
    (03/12/18 15:32)

    Molt prometre i després...

    Respondre
6
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts