Els Serradells continuarà tancat dues setmanes més com a mínim

El comú de la capital encomana nous estudis per decidir sobre la reobertura parcial del centre

Els Serradells continuarà tancat dues setmanes més com a mínimFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El centre esportiu dels Serradells seguirà tancat almenys dues setmanes més. Després de la jornada de reunions d’ahir entre els dirigents del comú de la capital i les companyies asseguradores, l’ens va decidir que la instal·lació continuï precintada fins que no se certifiqui que és totalment segur poder accedir a algunes parts del recinte, com ara el gimnàs o la guarderia, que no van patir afectacions. La piscina va ser la part més afectada. Fonts de la corporació van explicar que per prendre la decisió han optat per encomanar nous estudis als mateixos pèrits i també a altres experts per acabar de prendre una decisió.

En tot cas, la deliberació per a la reobertura parcial del centre esportiu no es produirà fins pels volts del 14 de desembre, data en què se sabran els resultats d’aquestes noves anàlisis fete sobre el terreny pels diferents pèrits. La trobada d’ahir tenia com a objectiu determinar possibles terminis per garantir l’accés als abonats. Des del comú expliquen que volen anar amb prudència i que prefereixen tenir estudis “més detallats” per prendre una decisió definitiva. Consideren que encara no hi ha “prou elements” per obrir les portes del recinte i, per tant, els infants de la guarderia i els socis del centre seguiran reubicats.

Malgrat que l’edifici independent que alberga la guarderia està en bon estat i podria acollir els nens, l’accés al centre s’hauria de fer per carretera, és a dir, pel lateral del centre dels Serradells i, per tant, en aquest cas tampoc es podria garantir totalment la seguretat dels més petits. Els nadons de 4 a 15 mesos van ser reubicats al centre de Santa Coloma i els de 15 mesos als 3 anys, al casal El Llamp. Per la seva banda, els abonats al centre esportiu han de fer ús de diferents instal·lacions comunals d’altres parròquies com ara les de Sant Julià, Encamp, el Pas de la Casa, Ordino i el Palau de Gel de Canillo.

tracking