neu

Ordino Arcalís s'estrena amb el 60% de les pistes obertes

L’estació preveu poder disposar del 75% de les instal·lacions de cara al cap de setmana

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ordino Arcalís va obrir ahir amb el 60% de les instal·lacions en funcionament i la previsió és poder obrir fins a un 75% de les pistes aquest cap de setmana. “La meteorologia i, sobretot, l’equip de muntanya han permès que puguem obrir avui”, va assegurar David Ledesma, director de màrqueting. La nova xarxa de canonades a la pista de les Canals, que s’ha canviat aquest estiu, i els nous vuit canons, alguns dels quals mòbils, han estat fonamentals en aquest treball de preparació de les pistes.

Ledesma va recordar que aquesta temporada serà “clau” per a l’estació gràcies a l’entrada al grup de Saetde. Aquest fet permet oferir productes conjunts claus, com ara la possibilitat d’esquiar a Ordino Arcalís amb el forfet de temporada de Grandvalira, previ pagament del suplement, el qual serà de 90 euros per als adults i de 25 per als infants. A més, la posada en funcionament del telecabina de Tristaina, que uneix la base de l’estació amb la Coma, “serà el gran impuls per a Arcalís”, segons les paraules de Ledesma. Els esquiadors podran pujar directament a la Coma sense necessitat d’anar pel telecadira de la Basera, que fins ara era l’únic accés a la zona. El director de màrqueting d’Ordino Arcalís va explicar que des de l’estació estan “molt orgullosos” del giny de nova generació i mantenen la data prevista d’inauguració per al 20 de desembre, per a la qual cosa “s’està treballant a doble torn”.

Ledesma va explicar que el començament de la temporada ahir va ser “tranquil”. Tot i que assegura que ja van començar a veure “cares conegudes” a les pistes, aquest primer dia va ser “de rodatge” per posar en funcionament i preparar-ho tot amb vista al cap de setmana.

Ordino Arcalís s'estrena amb el 60% de les pistes obertes

Ordino Arcalís s'estrena amb el 60% de les pistes obertes

tracking