x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
política

Josep Pintat confirma que serà el cap de llista de la nova 'tercera via'

Actualitzada 30/11/2018 a les 12:52
El líder de l’oposició, Josep Pintat, va explicar ahir a la tarda que serà el cap de llista del nou projecte polític de la tercera via i que serà present a les properes eleccions generals de la primavera. Pintat va indicar que “després de les reflexions professionals, personals i familiars”, ha decidit estar predisposat per encapçalar el projecte. El polític lauredià considera que l’electorat ha de tenir opcions diferents en els propers comicis i el plantejament que la tercera via defensarà a ultrança és el rebuig a l’acord d’associació amb la Unió Europea en els termes en els quals està negociant actualment el Govern. La tercera via postularà perquè hi hagi diversos acords puntuals amb Brussel·les en les matèries que es cregui convenient, però no un tracte global com el que fins ara es planteja.
Pintat va alertar d’alguns dels perills que considera que inclou l’acord d’associació, a banda de la situació del tabac, com la possible entrada d’entitats bancàries foranes que podrien instal·lar sucursals. Pintat va incidir que el suport que té a la Massana “o a d’altres parròquies” és en l’àmbit personal i que per tant no hi ha cap pacte fet amb Ciutadans Compromesos. El polític lauredià creu que ha de “defensar” el projecte en què creu. Un cop ja ha fet el pas endavant, el cap de l’oposició comença a treballar per anar afegint gent al projecte. L’objectiu ara passa per aconseguir suport suficient per tenir el major nombre de candidatures parroquials possible.
Etiquetes
  • #30 Julià
    (07/12/18 10:48)

    Sort que tinc a qui votar, perquè els Lliberals se m'han fet socialistes de un dia per l'altre i a casa som 6 vots.   Visca Andorra!

    Respondre
  • #29 catalina
    (01/12/18 09:14)

    Viscaaaaaaaaa jo el votaré, segur...cualsevol opció es millor que els baby-DA!

    Respondre
  • #28 Avi tenia rao....
    (01/12/18 08:42)

    Algu a obert el Armari de la iaia, ja fa olor de naftalina.....

    Respondre
  • #27 Pepitu
    (30/11/18 17:46)

    Ai deu meu! El bisbe ens agafi confessats!!!
    Visca la involució de la societat andorrana!!! Voteu voteu !!!
    Recordeu! Aquest sinyor només se l'ha sintit la veu per parlar de lo tabac!!!
    I res mes!!!

    Respondre
  • #26 Flat
    (30/11/18 17:03)

    Jo no votaré. Si la propera legislatura va bé, potser em plantejaré anar a votar d'aquí a 4 anys. Entre que no ho han pisos de lloguer i els que hi han están a Preu desorbitats, l'enderrocament de l'edifici de l'sta, contracten a un director pero RTVAi- el fotén al carrer i ara l'indemnitzen-,el què hi ha ara promou el bàsquet perquè n'és el vicepresident, el casino, l'acord amb la UE... Bé, qui hi entri té feina. És la meva opinió i, sisplau, no em censures, amics del diari d'Andorra.

    Respondre
  • #25 Road to nowhere ...
    (30/11/18 16:45)

    .... carisma, i.lusió, bon comunicador, empatía, trempera, futur, experiència contrastada....vaja tot el que ens fa falta

    Respondre
  • #24 Carme Cardús
    (30/11/18 15:17)

    Josep Pintat, França Riberaygua, Carles Naudi, David Baró, Luís Ferreira comença a agafar forma una altra manera de fer.

    Respondre
  • #23 Ja toca reposar un temps.
    (30/11/18 14:17)

    Ens mereixem un respir: seria bo i saludable per a tots que l'univers/maquinària/sistema pintats s'agafés uns anys sabàtics. Crec que ho necessitem tots força. Sr. Pintat, no s'enfadi, però el veig ens les reunions internacionals, especialment els moments de lleure, com l'infant que sempre juga sol al pati del col·legi. Quatre anys sabàtics treballant a fons la comunicació, la bona vehiculació de les idees, la cintura i enginy en els debats parlamentaris, i, després, a triomfar!, a tornar a liderar la minoria amb entusiasme renovat!

    Respondre
  • #22 jajaja
    (30/11/18 14:12)

    que expliqui la sortida del túnel de St julià, si a govern fot igual tot a la merda!!!!!!!

    Respondre
  • #21 NO ES VERITAT QUE TOT SON IGUALS, I HO SAPS!!
    (30/11/18 13:31)

    sos va dir..
    Discurs fàcil ¡TOTS SON IGUALS!! No es just dir això quan hi ha unes persones entregades , que despres de tota una jornada laboral, dediquen el seu temps d oci per millorar LO PEIS , i no tenen els mitjans economics que tenen altres, no es just, molts esteu el sofa, mirant-ho de forma virtual, aixi no podem avançar.T has preguntat a qui beneficia l abstenciò???

    Respondre
Veure’n més
30
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts