El padrí atropellat es manté estable i sense complicacions a l'UCI

El padrí atropellat es manté estable i sense complicacions a l'UCI

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El padrí de 83 anys que va ser atropellat dimarts a la tarda al carrer de les Canals es troba a l’UCI tot i que el seu pronòstic és estable i sense complicacions. Segons informa l’hospital, l’home va patir diverses contusions múltiples arran de l’accident i d’aquí que el mantinguin a l’UCI en espera de valorar la seva evolució.

Etiquetes:

Segons fonts de la companyia Hispano Andorrana, propietària del bus que el va atropellar, l’accident s’hauria produït quan el padrí creuava per un pas de vianants, situat en un revolt, en un moment en què estava en el punt mort del retrovisor. Segons afirmen, el conductor va cedir el pas a un vehicle que tenia prioritat i quan va arrencar va ser quan va impactar amb el retrovisor i va caure a terra. Per tot plegat, des de la companyia atribueixen les conseqüències a la mala sort. “Va ser un accident molt desafortunat però vam tenir la mala sort que tot el que podia sortir malament va passar. Si en lloc d’un ancià hagués estat un jove, segurament no s’hauria fet tant de mal, si hagués passat un segon abans o després el conductor l’hauria vist pel retrovisor, si el pas no estigués en un revolt, probablement tampoc. Són petits fets que van derivar en aquest tràgic final.”

Des de l’empresa asseguren que no és la primera vegada que aquest pas de vianant crea “situacions problemàtiques” i, malgrat que no seran ells qui demanin al comú que actuï, sí que esperen que ho faci per pròpia voluntat.

tracking