Reportatge

A judici per un iPhone

Un home va ser jutjat ahir acusat de vendre un telèfon mòbil falsificat. El fiscal demana que la pena sigui de 12 mesos de presó condicional.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La venda d’un iPhone pot ser motiu de condemna per a un home que va ser jutjat ahir i que està acusat d’un delicte d’estafa i de creació i ús de documentació inautèntica. L’acusat suposadament va anunciar la venda del telèfon a la plataforma Wallapop i va contactar a través d’aquesta eina amb l’afectat, acordant un preu de venda de 600 euros. El comprador va detectar que l’aparell estava falsificat i ho va corroborar en establiments comercials que treballen amb la marca Apple. Amb el telèfon, l’acusat suposadament hauria adjuntat una factura falsa. L’afectat assegura que va comprovar que l’acusat utilitzava un nom fals a la plataforma de venda.

El processat, per la seva banda, nega haver estat l’autor dels fets i adjunta uns documents de feina que confirmen que es trobava al seu lloc de treball en el moment de la venda del telèfon mòbil. La defensa demana l’absolució de l’acusat, per al qual el fiscal demana una pena de 12 mesos de presó condicional i el pagament d’una multa de 1.000 euros en concepte de responsabilitat civil, a més del pagament de 600 euros d’indemnització a l’afectat, que correspondrien a l’import de venda de l’aparell.

AMENACES DE MORT ALS POLICIES

Un home va ser jutjat ahir acusat de delictes d’amenaces, injúries i resistència a l’autoritat. La policia va acudir al pis de l’acusat per la trucada de la parella del seu cosí en la qual denunciava agressions per una baralla conjugal. Els efectius policials van detenir el cosí del processat, moment en el qual aquest els va proferir els insults i les amenaces, algunes de les quals de mort. Poc després, els agents van detenir l’acusat prop de les dependències policials, mostrant una actitud hostil envers els agents i tractant d’agredir-los mentre es produïa la detenció.

tracking