x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Successos

Troben 25 quilograms de material explosiu a Bellver de Cerdanya

Actualitzada 28/11/2018 a les 06:59
Efectius del Grup Especialista en Desactivació d’Explosius (Gedex) de la guàrdia civil van destruir dijous passat 25 quilograms de material explosiu trobat en un habitatge a Bellver de Cerdanya. Les autoritats van rebre l’avís per part d’un home del municipi, qui va trobar els explosius mentre netejava la casa d’un familiar que havia mort. Segons el cos de la guàrdia civil, aquest material era utilitzat antigament per fer voladures de roca. Després de fer les comprovacions pertinents, els efectius que es van desplaçar fins al lloc de la troballa, van traslladar el material explosiu a una pedrera prop de la zona, on es va procedir a la seva destrucció, adoptant les mesures de seguretat adients per a aquests casos.
A banda d’aquesta actuació, en el darrer trimestre també destaca la destrucció d’un projectil de calibre 149 mil·límetres que estava clavat a terra al nucli de la Ràpita, al terme municipal de Vallfogona de Balaguer, a la comarca catalana de la Noguera).

La guàrdia civil va informar d’aquests fets ahir, gairebé una setmana després de l’actuació a Bellver de Cerdanya, amb un comunicat de premsa en el qual va recordar que, davant de troballes d’aquest tipus, cal alertar als cossos de seguretat.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts