Esquí

Ordino-Arcalís obrirà demà el 60% del domini

Grandvalira posarà en marxa dissabte la temporada amb l'obertura dels sectors Pas de la Casa i Grau Roig i Pal-Arinsal ho farà també el cap de setmana amb el 54% de les pistes disponibles

Ordino-Arcalís obrirà demà el 60% de les instal·lacionsVallnord Ordino-Arcalís

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ordino-Arcalís obrirà demà amb el 60% de les instal·lacions en funcionament, segons un comunicat del camp de neu, els quals preveuen augmentar el nombre de pistes i remuntadorsfins al75%. Els qui posseeixin el forfet de Grandvalira i vulguin esquiar a l'estació ordinenca podran pagar el suplement a les taquilles i se'ls activarà al moment.

Obertura deGrandvalira

Grandvalirainaugurarà la temporada dissabte amb l'obertura parcial dels sectors Pas de la Casa i Grau Roig. El domini de neu preveu obrir aquest cap de setmana amb una tarifa especial de 30 € el forfet per adults i 20 per als infants. El camp de neu estima poder obrir els sectors Soldeu, El Tarter i Encamp el 5 de desembre, en el cas que les condicionsmeteorològiquesho permetin. El camp de neu habilitarà unservei transportentre elFunicampi Grau Roig per als esquiadors que presentin el forfet de dia o de temporada.

Pal-Arinsal enceta temporada

Vallnord-Pal Arinsal obrirà eldissabte vinentel 74% dels remuntadors i el 54% de les pistes al sector de Pal i el 82% dels remuntadors i el 53% de les pistes a Arinsal. L'estació massanenca també preveu que estiguin disponibles aquest cap de setmana dos circuits d'esquí de muntanya i quatre de raquetes. Pel que fa al sabotatge que va patir l'estació massanenca en tres dels ginys al sector de Pal, l'estació obrirà amb totes les instal·lacions reparades.

tracking