x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
justícia

L'executiu haurà de pagar 64.021 euros a Francesc Robert per acomiadament il·legal

La sala administrativa del Tribunal Superior de Justícia ha estimat parcialment el recurs del Govern contra la sentència del Tribunal de Batlles que obligava l’executiu a indemnitzar Francesc Robert, exdirector d’RTVASA, amb 82.539 euros per comiat improcedent. La sentència que ahir va fer pública el director de la ràdio i televisió pública cessat el febrer del 2015 quan encara li quedaven gairebé 13 mesos fins a la finalització del primer mandat de Toni Martí, assenyala que Robert ha de ser compensat amb 64.201 euros. Segons l’escrit dels magistrats, el cessament de Robert es va produir de forma “prematura, sense respectar
  • #6 Paga la padrina 2
    (28/11/18 12:26)

  • #5 Telitis
    (28/11/18 11:20)

    El currículum d'Rtva és per llogar-hi cadires. Fotén fora de manera poc legal, i no deixant tornar a gent que sap treballar. Què passa allà dins? Què es cou ja fa dies?

    Respondre
  • #4 Preocupat
    (28/11/18 10:38)

    Ens toca a 1 euro per habitant. Barat i pagat amb gust per twnir lluny de la tele pública a un infiltrat separatista català. Tinc 10 euros més perque facin fora a uns quants més. Bona notícia per Andorra.

    Respondre
  • #3 jo
    (28/11/18 10:11)

    L'executiu no pagarà res ni un duro, ells marxaran a casa seva tant dignament, ho pagarem entre tots els ciutadans, igual que passarà amb la BPA, quan arribi el moment. VISCA DA!!!!!SÓN ELS MILLORS. Totes aquestes "petites cosetes" s'hauran de tenir present a les urnes.

    Respondre
  • #2 Paga la padrina
    (28/11/18 09:55)

    Fa pena com estan fan les coses aquesta gent de DA. A aquest tio se'l va fotre fora per les declaracions que va fer a TV3 en favor de la independència, opinió totalment legítima però que un director d'una televisió pública com a RTVA que en la seva propia llei exigeix neutralitat en tots aquests temes, no pot manifestar en públic perquè representa a RTVA, i per conseqüent al pais sencer. En aquest sentit, penso que es va fer molt bé en acomiadar-lo, ara bé, ara hi ha un Director que no ha dirigit res en la seva vida, que té molts amiguets i que de neutralitat no en té gaire, en la meva humil opinió.

    Respondre
  • #1 john
    (28/11/18 09:06)

    Aquesta es la manera de fer de tots els mandataris de DA,sempre fan les coses de la mateixa manera, han de tenir la rao si o si, i encara diuen que si perden no passa res, perquè finalment no pagant ells, se'ls hauria de fer pagar de la seva butxaca.

    Respondre
6
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts