x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
reportatge

Innovació i persones

La tercera jornada Inntec va tractar la innovació i les noves tecnologies com a eina de millora de la competitivitat de les empreses incidint en el seu principal actiu: les persones.
L’evolució digital està canviant la manera de treballar de les empreses. La tecnologia és una eina molt important que cap companyia pot ignorar, ja que no només té influència sobre els processos de producció i venda de productes i serveis, sinó que aquesta està, des de fa anys i cada vegada més, present en el dia a dia de les persones.
La tercera jornada Inntec, que es va celebrar ahir als Cinemes Illa Carlemany amb la participació de desenes d’experts en empresa i innovació, va acollir una gran quantitat de conferències i debats en els quals es va parlar de la
  • #2 Ciutadana
    (28/11/18 16:40)

    D'acord amb el comentari 1.Molts eufemismes, que sonen bé, però que no tenen res a veure amb la realitat. Farts de tanta "tecnología" i tan pocs humanitat.

    Respondre
  • #1 Persones?
    (28/11/18 15:09)

    Aigua i oli, així són les empreses i el benestar del treballador, el progrés com modernització tecnológica de les societats respon a un procés d'acumulació de capital que concentra cada vegada més riquesa en poques mans i mes pobresa i misèria en la majoria de la societat, una societat capitalista mai podrà ser una societat igualitària i per tant lliure.

    Respondre
2
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts