Els Serradells presenta una afectació menor de la prevista

El comú decidirà divendres si obre tots els serveis excepte la piscina

Els Serradells presenta una afectació menor de la previstaCOMÚ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La visita que els pèrits especialistes han fet aquests dies al centre esportiu dels Serradells, apunta que l’afectació final seria menor de la prevista, a falta encara d’un informe definitiu. Amb aquesta notícia el comú ja s’estaria plantejant la possibilitat que tots els serveis menys la piscina poguessin reobrir la setmana vinent, decisió que en principi s’haurà de prendre divendres. Segons va afirmar la cònsol major, Conxita Marsol, “tinc la impressió que hi ha algunes zones que podran obrir molt aviat”. És el cas de l’escola bressol, ja que va indicar que no va patir danys, però que abans caldria garantir que els accessos siguin segurs tant per arribar a la guarderia com als altres espais que puguin reobrir. Marsol va afegir que hi ha “moltes zones no afectades i que, per tant, podrien estar novament en funcionament en un termini prudencial”. Segons va dir, la zona de la piscina hauria estat la més afectada, però la maquinària sembla que no hauria quedat malmesa.

El comú encara no disposa dels informes definitius dels bombers però els de la policia descarten qualsevol mena de criminalitat. Ara caldrà esperar els del pèrit especialitzat en estructures i l’expert en l’avaluació de la producció del foc i la seva propagació, per tenir les conclusions finals tant de les causes i de la seva ràpida expansió com també de l’afectació exacta que ha generat.

L’aparatositat de les flames va fer témer el pitjor als responsables comunals però ara sembla que no seria tan greu. Si es confirma, els prop de 3.800 socis del club i els infants de la guarderia podrien tornar a la normalitat la setmana vinent.

tracking