administració

Cap funcionari ha comès irregularits, segons Torra

Cap funcionari ha comès irregularits, segons Torra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Joan Torra, com a un dels representants dels sindicats de la funció pública, va assegurar ahir que cap dels treballadors de l’adminstració ha comès irregularitats i que el problema en la mútua prové de la falta d’enteniment entre Govern i la CASS. Així denuncia que el mes d’abril passat un error de coordinació va provocar que els funcioanris que estaven de baixa cobressin de les dues institucions.

Torra va indicar que en la reunió de dilluns passat de la comissió no es va oposar al fet que se li lliurin al sindicat de la policia les dades dels membres del cos que puguin haver cobrat dues vegades el salari. La resta dels membres de la comissió s’hi haurien mostrat contraris ja que amb aquesta informació és possible que l’afer pugui tenir conseqüències per als afectats. Però Torra va voler deixar clar ahir que en cap cas és favorable que es porti els funcioanris afectats a la Batllia, com sí havia demanat el president del sindciat policial, Salvador Prieto.

Torra va negar també que hi hagi un forat a la mútua i va indicar que existeix un superàvit de 1,2 milions d’euros. Va destacar que el problema amb els 300.000 euros va provenir d’una informació interessada feta pública per un dels sindicats que ha abandonat la plataforma. El sindicalista aposta perquè hi hagi una reflexicó respecte a què s’ha de fer amb els diners de l’excedent de la mútua ja que ara hi ha 600.000 euros en bons de l’Estat i 600.000 euros més en dos comptes corrents.

tracking