x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Empreses

La innovació tecnològica i l'evolució digital, a debat

La conferenciant Siobhan O'Rourke ha explicat com una oficina de projectes pot ser una palanca estratègica per la marca Andorra
Siobhan O'Rourke durant la seva conferència en la tercera edició d'Inntec

Siobhan O'Rourke durant la seva conferència en la tercera edició d'Inntec

Siobhan O'Rourke durant la seva conferència en la tercera edició d'Inntec

Elisenda Pallarés
Actualitzada 27/11/2018 a les 17:29
Sota el lema "Adaptació a l'evolució digital", la tercera edició d'Inntec ha oferit amb un ampli ventall de ponències i taules rodones sobre la innovació tecnològica en diferents àmbits com l'empresa, les finances o l'inteligència artificial. Siobhan O'Rourke, responsable de l'empresa Tècniques d'Avantguarda, ha explicat el valor d'establir oficines de projectes i com aquestes poden ser una palanca estratègica per la marca del Principat. "Andorra té la innovació com un dels seus principis", ha assegurat O'Rourke a la vegada que destacava la importància de tenir un clúster d'innovació. La conferenciant ha afirmat que és probable que Andorra tingui aviat una oficina de projectes perquè "el Govern té ganes de llençar-ho" i "hi ha persones amb molt de talent".
La presidenta d'Hispasat, Elena Pisonero, ha obert la jornada juntament amb la ministra de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, Sílvia Calvó, qui ha reafirmat l'aposta per la innovació com a element de competitivitat. Elena Pisonero ha assegurat, per la seva part, que "la revolució tecnològica en què estem immersos necessita més valors humans i unes empreses més ètiques".

La jornada també ha reivindicat el paper de les dones en la tecnologia. Sergio Colado, de l'empresa Nechi Group Company, ha parlat sobre 'la dona en la revolució 4.0' afirmant que cal comptar més amb elles. Aquest és un repte que requereix "un canvi cultural profund", segons Collado, que ha de començar fent polítiques de gènere als estudis primaris, que han de continuar als secundaris, consolidar-se en els superiors i fer, així, que el canvi pugui arribar al mercat de treball.
Altres ponències han tingut com a protagonistes a Rita Barata, que ha parlat en la revolució de l'arquitectura.

La intel·ligència artificial també ha centrat una de les ponències. Segons el president d'Assuring Business, Dean Smith, "permetrà que els humans se centrin en les coses en què són realment bons com, per exemple, parlar amb altres humans i tenir relacions més emocionals".
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts