x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Política

Homenatge a Òscar Ribas al Consell General

L'excap de Govern reflexiona sobre la continuïtat del Coprincipat, la situació econòmica i la desafecció de la ciutadania per la política
Òscar Ribas durant l'homenatge al Consell General

Òscar Ribas durant l'homenatge al Consell General

Òscar Ribas durant l'homenatge al Consell General

Fernando Galindo
Òscar Ribas durant l'homenatge al Consell General amb la seva dona i el president de Gesco, Josep Marsal

Homenatge a Òscar Ribas al Consell General

Òscar Ribas durant l'homenatge al Consell General amb la seva dona i el president de Gesco, Josep Marsal

Fernando Galindo
Actualitzada 27/11/2018 a les 20:48
L'excap de Govern, Òscar Ribas, ha rebut aquest migdia l'homenatge del Grup d'exsíndics i ex-consellers generals per la seva trajectòria política. Ribas ha pronunciat un discurs on ha agraït el reconeixement de molts dels que van ser companys durant els anys com a màxim responsable de l'executiu i ha reflexionat sobre la situació política actual. L'excap de Govern ha destacat la complexitat d'aquest moment pels dubtes sorgits al voltant del model institucional del Coprincipat i per la transformació històrica que es pot produir. També s'ha referit a la desafecció entre la ciutadania respecte els polítics, que consideren treballen ara de manera diferent als de la seva època en actiu i molts dels quals han participat en l'acte celebrat al Consell General.
Òscar Ribas ha parlat també dels d'assumptes pendents de resoldre com el de la doble nacionalitat i de la "constitució econòmica" que havia d'haver-se dissenyat després de la Constitució i que no s'ha acabat de concretar en un model sobre les bases econòmiques que hauria de tenir el Principat.

El síndic general, Vicenç Mateu, ha remarcat en l'acte que Ribas es caracteritza per “ser més un home d’Estat que un polític, que ha volgut mirar més enllà per les futures generacions”, de la mateixa manera que ha valorat les paraules de l’homenatjat sobre “temes molt importants i de primera magnitud que necessiten una reflexió”. El president de Gesco, Josep Marsal, i el coetani de l’homenatjat, Joan Santamaria, han fet un repàs a la carrera de Ribas, han agraït el seu esforç per treballar pel país i han destacat la reputació de l’excap de Govern que “va anar més enllà de les fronteres”.   
Etiquetes
  • #1 padrinak
    (28/11/18 00:40)

    Sembla que alguna cosa es mou. Estem traient a tots els sants grossos al carrer.

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts