x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
HABITATGE

Un estudi de Govern situa el preu mitjà dels pisos de lloguer entre els 539 i els 587 euros

Les estadístiques presentades a la Comissió Nacional de l'Habitatge indiquen que el preu mitjà del metre quadrat de les llars unifamiliars en venda és de 2.280 euros i que en el cas de les multifamiliars se situa en els 2.050 euros
Els professionals denuncien que l'oferta de lloguer és molt escassa.

Alerta per la falta de pisos de lloguer per als temporers

La Comissió Nacional de l'Habitatge presenta les dades d'un estudi sobre el preus dels pisos

Fernando Galindo
Actualitzada 27/11/2018 a les 18:45
La Comissió de l'Habitatge ha presentat un estudi sobre el preu dels pisos de lloguer, el de compravenda i el nombre de llars ocupades com a residència habitual. La trobada l'ha presidit el Ministre d'Afers Socials, Justícia i Interior, Xavier Espot, acompanyat pels ministres Jordi Cinca, Jordi Torres, Sílvia Calvó i Francesc Camp, a més dels membres representants dels diferents col·lectius que ja van assistir a l'anterior reunió.
Pel que fa als habitatges de lloguer, el coordinador del Departament d'Estadística, Enric Ripoll, ha exposat els resultats de l'estudi, que estipulen que el preu del metre quadrat se situa entre els 6,8 i 7,1 euros, mentre que el càlcul de la mitjana del lloguer dels pisos oscil·la entre els 539,54 i els 587,3 euros, fet que suposa un augment d'entre el 0,2 i 0,6% respecte a l'any passat. L'estudi també assenyala que el preu mitjà del metre quadrat en la venda d'habitatges unifamiliars és de 2.280 euros, mentre que les multifamiliars se situa en els 2.050. Finalment, la Comissió ha donat a conèixer que actualment hi ha 33.249 llars ocupades com a residència habitual, xifra que suposa que des del 2.010 hi ha prop de 4.000 noves llars que ocupen habitatges buits o de nova construcció.

Aquest estudi és el punt de partida per a poder dur a terme una anàlisi global que farà la Comissió tenint en compte les aportacions de tots els participants i les dades que els comuns s'han compromès a facilitar al Departament d'Estadística per tal de fer uns indicadors sobre l'ús dels habitatges el més fiable possible.
Etiquetes
Veure’n més
37
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts