Mor Miguel Lao, l'artífex del complex esportiu Principadel

Mor Miguel Lao, l'artífex del complex esportiu Principadel

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El principal impulsor del macrocomplex esportiu Principadel, l’empresari tahitià Miguel Lao, va morir ahir a la tarda a l’hospital Nostra Senyora de Meritxell, on va arribar amb malestar. Un cop allà, els metges no van poder fer res per salvar-li la vida. Lao, que havia quedat unes hores abans amb uns amics per jugar a pàdel, precisament al complex esportiu de Santa Coloma, va avisar que finalment no hi podria participar ja que no es trobava bé. Per aquest motiu, va demanar que busquessin un altre company. Encara es desconeixen els motius de la mort, però no es descarta que la causa del decés fos un atac de cor.

Etiquetes:

L’empresari va ser el promotor principal per portar al país el torneig World Padel Tour, que s’ha celebrat a la capital andor­rana durant els dos darrers anys. El 2017 el torneig es va celebrar sencer al mateix Principadel, mentre que l’edició d’enguany només s’hi van dur a terme els partits de prèvia.

El projecte del macrocomplex esportiu es va quedar sense fons per fer l’ampliació. En un primer moment Lao va oferir les instal·lacions per ubicar l’espai multifuncional que el Govern volia construir. Finalment, les famílies Babot i Altimir van entrar a la societat per tirar endavant el projecte.

Mor Miguel Lao, l'artífex del complex esportiu Principadel

tracking