Innovació

El NiU Demo Day reuneix una trentena d'inversors

Els empresaris van mostrar interès pels sis projectes d’innovació presentats al fòrum

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una trentena d’inversors van participar ahir en la segona edició del NiU Demo Day en què es van interessar pels sis projectes d’emprenedoria que van donar a conèixer les seves idees i plans de negoci durant la jornada amb l’objectiu d’obtenir finançament per tirar-los endavant.

El responsable de l’Oficina Digital d’Andorra Telecom, Cesar Marquina, que va ser l’encarregat de donar la benvinguda als emprenedors i inversors, va destacar la capacitat del demo day d’ajuntar una trentena d’inversors per “ajudar que cadascun dels projectes presentats tinguin l’oportunitat de créixer mitjançant aquest finançament que es busca”. Al NiU, actualment, hi ha entre cinc i sis projectes treballant en diferents estadis, sent els que estan més avançats els que van participar a la ronda de finançament d’ahir. Marquina va afirmar que esperen superar els 440.000 euros de finançament que es van aconseguir per als diferents projectes durant la primera edició.

El responsable del NiU, Miquel Gouarré, es va mostrar satisfet per la varietat i el nivell dels projectes. Un dels que va aixecar més expectació va ser el projecte de dues empreses instal·lades al NiU batejat com a Celestar i que es basa en la construcció i llançament d’un satèl·lit propi.

tracking