Els Serradells

Marsol apunta que una guspira va provocar el foc

La cònsol major d'Andorra la Vella es manté a l'espera de l'informe policial "per treure conclusions", però no descarta que les obres iniciessin el succès d'ahir al complex esportiu

Conxita MarsolComú ALV/Tony Lara

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La cònsol major de la capital,ConxitaMarsol, ha confirmat que una guspira va ser la causant de l'incendi d'ahir als Serradells, fruit de les obres que s'estaven realitzant a una de les façanes de l'edifici. Tot i això, la cònsol ha indicat que el comú està a l'espera de rebre l'informe policial oficial "per treure conclusions".Marsolha explicat als mitjans que espera que l'entesa entre les empreses asseguradores afectades sigui "fàcil", ja que en dos dels casos són la mateixa. D'una altra banda, la cònsol major ha anunciat que els propietaris dels vehicles han començat a treure'ls del pàrquing a les11:30del matí i ho han fet acompanyats d'un membre del cos de bombers.Marsolha recordat que a les tres i a les cinc d'aquesta tarda, podran acudir també la resta d'afectats per treure les pertinences restants. D'una altra banda, al cònsol ha remarcat que la intervenció de l'helicòpter "va ser clau" per a l'extinció del foc i ha tornat a agrair als cossos d'emergències i membres del comú la seva ràpida actuació.

Pel que fa a les activitats dirigides, aquelles dirigides a la gent gran es realitzaran a partir de dilluns a l'Estadi Nacional i la resta es comunicarà en els dies vinents als usuaris afectats la seva reubicació, ja que el comú valorarà si poden tornar a les instal·lacions dels Serradells, que no s'han vist afectades pel foc.

Finalment,ConxitaMarsolha volgut agrair als membres de l'oposició el seu suport immediat, així com als comuns de la resta de parròquies, qui han posat a la disposició dels abonats dels Serradells les instal·lacions esportives comunals del país. Pel que fa als infants de l'escola bressol, aquests ja estan reubicats a l'espai comunal El Llamp i a l'escola bressol de Santa Coloma, al'esperaqueel comú valori quanpodranretornar a les instal·lacions dels Serradells, les quals tampoc es van veure afectades per l'incendi produït ahir al matí.

tracking