x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Finances

Nou pas per utilitzar PayPal a Andorra

Govern aprova el reglament perquè les empreses de pagament en línia es puguin instal·lar
El Govern ha aprovat el reglament relatiu al règim jurídic dels serveis de pagament i el diner electrònic i de les entitats de pagament i entitats de diner electrònic, una mesura que amb la Llei dels serveis de pagament electrònic, aprovada el mes de maig passat i modificada a l’octubre, crea el marc legislatiu perquè empreses com ara PayPal puguin operar des del país. “Amb la llei i ara el reglament hem generat el marc legal perquè les cases prestadores de serveis de pagament online, com aquesta, puguin desplegar els seus serveis des del país”, va indicar el ministre portaveu,
  • #5 Julia
    (22/11/18 14:14)

    Coses què no pots entendre, hi ha empreses amb servei de Paypal a Andorra fa més de 18 anys. Tots, sense cap excepció, com CCBILL, ClearOne, CardSave, PayMill...si és empresa i solvent, no li cal dependre de cap Govern.

    Respondre
  • #4 raul
    (22/11/18 12:51)

    Per intercanvi d informacio dels bancs si pero per pagar i rebre de amazon no. Pais de llista grisa fosca. Arriba abans un paquet a siberia que a andorra. Estem a tocar i quan detecta el sistema que la targa es Andorrana, diu que butifarra. Que tinguis una espanyola de prepago o res de res. Estem pitjor que a les maldives. 

    Respondre
  • #3 smartcountry
    (22/11/18 11:35)

    O amazon que té el centre logistic a Barcelona i no envia a Andorra, o ebay que tampoc.

    Respondre
  • #2 OBS
    (22/11/18 09:00)

    Fa 8 anys, efectivament que surt aquesta notícia. Jo, fa temps que tinc la meva tarjeta de crèdit registrada a PayPal i pago amb ella ! Però no puc rebre-hi diners. Sembla que govern fa les coses a trossets i vol justificar quelcom concret abans de les eleccions. 

    Respondre
  • #1 Toni
    (22/11/18 07:48)

    Fa 8 anys que surt aquesta noticia, cada any ens l'expliqueu i de moment només fum i paraules. No s'instal·lara cap empresa. El 22 de novembre fum fum fum!

    Respondre
5
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts