Els duaners francesos comissen 28 quilos de tabac procedent d'Andorra

Els duaners francesos comissen 28 quilos de tabac procedent d'AndorraFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els agents de duana de França van comissar 28 quilos de tabac i 32 quilos de cànnabis en tres operacions diferents fa nou dies. D’aquests decomissos, es va confirmar que el tabac provenia d’Andorra i que els 22 quilos de cànnabis de la segona operació provenien de Granada, però es desconeix la procedència dels altres deu quilos de l’estupefaent.

Etiquetes:

Els agents van realitzar un control a dos autobusos que circulaven per carreteres franceses procedents d’Andorra el 10 de novembre passat. Aquesta intervenció els va permetre descobrir una vintena d’infraccions d’importació de tabac entre els passatgers. Els duaners d’Acs-dels-Tèrmes (Arieja) van decomissar 28 quilos de tabac, 18 dels quals pertanyents a una sola persona.

L’endemà, els agents de duana van detenir un home que portava 22,5 quilos de cànnabis. El detingut, que va explicar que va carregar la mercaderia a Granada i que la portava als Països Baixos, ha estat condemnat a dos anys de presó ferma i a pagar 67.500 euros de sanció pel tribunal de Foix. D’altra banda, una altra confiscació de cànnabis va ser realitzada pels duaners de França el 12 de novembre passat, en la qual els agents van realitzar un control a un vehicle al peatge de Muret, en direcció nord. A l’interior, els duaners van trobar dos bosses que contenien 10,3 quilos de marihuana. En aquest cas, les autoritats franceses desconeixen la procedència de les plantes i el cas ha quedat ajornat fins a pròxim avís.

tracking