noves tecnologies

El Niu Demo Day comptarà enguany amb sis projectes

La jornada d’inversors se celebrarà demà a Caldea amb la participació de diverses ‘start-ups’

El Niu Demo Day comptarà enguany amb sis projectesANA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Niu Demo Day, que se celebrarà demà a partir de les 9 hores a la Sala Aquarius de Caldea, donarà l’oportunitat a sis projectes, dos d’andorrans i quatre d’estrangers, de ser presentats davant inversors locals i internacionals a la recerca de finançament per poder desenvolupar-los. Es tracta d’iniciatives de caràcter tecnològic i d’activitats d’àmbits molt diversos, com les telecomunicacions, l’educació, el sector immobiliari o les estacions d’esquí. Els emprenedors podran fer una presentació de deu minuts per tractar de convèncer les empreses d’invertir en el seu projecte. L’auditori de la jornada estarà integrat per professionals especialistes en finançament provinents d’entitats bancàries, family office, fons de capital de risc i business angels.

El director del Niu, Miquel Gouarré, va explicar ahir a la presentació de la jornada, que les presentacions es faran amb “un format àgil i ràpid que farà que tot plegat no duri més de dues hores”. Per al director, és molt important que els inversors hi trobin projectes estimulants, ben presentats i viables i, alhora, que les start-ups la vegin com una bona plataforma per aconseguir finançament. La benvinguda dels organitzadors donarà el tret de sortida a la presentació dels projectes i l’obertura anirà a càrrec de Cèsar Marquina, director de l’oficina digital d'Andorra Telecom.

L’any passat es va celebrar la primera edició del Niu Demo Day, la qual va acollir nou projectes innovadors i més de 50 professionals especialistes en inversió. La trobada va aconseguir aixecar capital per valor de 415.000 euros.

tracking