TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

ESQuí

El forfet escolar puja un 8% i arriba als 112,50 euros

Govern i Ski Andorra destaquen l'esforç per potenciar aquesta pràctica amb unes tarifes allunyades del preu comercial

El forfet escolar puja un 8% i arriba als 112,50 eurosSFGA/CEsteve

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El forfet extraescolar serà un 8% més car i costarà 112,50 euros. Així ho han fet saber aquesta tarda el ministre d'Educació, Eric Jover, i el presidentd'Ski Andorra, Joan Viladomat, durant la signatura del conveni de col·laboració pels pròxims quatre anys. El preu actual pels estudiants d'Ensenyament Superior es mantindrà en 186 euros, mentre que els d'acompanyats augmenta un 6% respecte a la temporada passada, i arriba fins als 176 euros. La venda de tots aquests forfets començarà dilluns i es podrà sol·licitar fins al 20 de gener de 2019 i els estudiants que ja tenen el forfet de l'any anterior l'hauran de reactivar directament via Internet.

Pel que fa a la promoció de l'esquí escolar, el ministre Jover ha destacat la gran actuació per potenciar aquesta pràctica i l'esforç i la voluntat per marcar unes tarifes allunyades del preu comercial, que suposen una subvenció pels usuaris d'entre el 58 i el 75%, aproximadament. D'altra banda, Viladomat també ha afegit que més de 8.000 persones gaudeixen d'aquestes condicions avantatjoses i que es tracta d'un acord que considera exemplar respecte altres regions de neu i muntanya europees.

tracking