CIRCULACIÓ

Mobilitat commemora el Dia mundial de les víctimes dels accidents de trànsit

Mobilitat commemora el Dia mundial de les víctimes dels accidents de trànsit

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Àrea de Mobilitat va commemorar ahir el Dia mundial de les víctimes del trànsit. En un missatge publicat a les xarxes socials, el cap del servei, Jaume Bonell, va manifestar la voluntat d’assolir l’objectiu de zero víctimes mortals l’any que ve. Per això, Bonell va demanar als conductors que prenguin les mesures de seguretat necessàries i que circulin amb “molta prudència”.

Des de l’inici d’any, hi ha hagut cinc víctimes mortals a les carreteres del Principat, totes elles motoristes. L’últim accident mortal va tenir lloc la matinada de dimarts passat, quan un motorista va perdre la vida a la localitat d’Ansalonga, a la parròquia d’Ordino. Al 2017, quatre persones van morir per accidents de trànsit mentre que al 2016 sí que es va poder assolir la xifra de zero víctimes a la carretera.

Fa dos anys, hi va haver un total de 594 accidents, a 285 dels quals es van haver d’atendre ferits de diversa consideració. En els últims vuit anys, la xifra més elevada d’accidents de trànsit es va registrar al 2011, quan hi va haver 683 incidències. Precisament aquell any, hi va haver vuit víctimes mortals a les carreteres del país, la xifra més elevada dels últims vuit anys.

tracking