Detingut després de patir un accident per conduir begut

Detingut després de patir un accident per conduir begut

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia va detenir la matinada d’ahir un conductor per donar positiu en un control d’alcoholèmia després de tenir un accident amb el seu vehicle en el punt quilomètric 3 de la CG-1. El detingut, que va resultar ferit lleument en l’accident, és un home resident de 25 anys. Una vegada la policia va arribar al lloc de l’accident, els agents van procedir a sotmetre el conductor al control d’alcoholèmia pertinent, en el qual l’afectat va registrar una taxa d’1,73 grams per litre. Per aquest motiu, i una vegada l’home va ser donat d’alta per les ferides patides, va ser detingut per la policia. Fonts policials van informar que en l’accident només es va veure afectat el vehicle del detingut, el qual ja ha estat posat llibertat.

Els delictes contra la seguretat

del trànsit segueixen sent els més nombrosos en els balanços de detencions. A principis de mes ja es van detenir vuit persones que superaven el límit d’alcohol permès, cinc homes i tres dones, i en tots els casos se superava o es fregava el grau per litre d’alcohol en sang. La taxa més baixa dels detinguts per conduir sota els efectes de l’alcohol aquest mes va ser de 0,9 i la més alta d’1,86. Llevat d’un, tots els detinguts per conduir sota els efectes de l’alcohol des de principis de mes són residents.

D’altra banda, ahir a la tarda es va produir una col·lisió entre un turisme i una motocicleta. El conductor de la motocicleta, un home resident de 24 anys, va resultar-ne ferit.

tracking