Turisme

Govern preveu rebre 1.504.456 visitants a la temporada d'hivern

Francesc Camp assegura que les preguntes del PS sobre Betim Budzaku són “precampanya electoral”

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ministeri de Turisme preveu que Andorra rebi 1.504.456 turistes al llarg de la temporada d’hivern, la qual cosa suposaria un increment d’un 2,1%. Aquest creixement és “moderat”, segons les paraules del ministre de Turisme, Francesc Camp, qui apunta que la difícil situació econòmica que travessa Rússia, un país que aporta molts visitants a Andorra, influeix en les previsions.

Camp va donar aquestes xifres en l’acte de presentació de la campanya d’hivern 2018-2019 d’Andorra Turisme, amb la qual es pretén mantenir el posicionament de destinació de neu a Espanya, reforçar-lo a França i establir-lo en altres mercats com el Regne Unit, Irlanda, Bèlgica, Països Baixos, Rússia, Portugal i Suècia. Aquest últim és precisament una de les novetats en l’estratègia de comunicació d’Andorra Turisme per a aquesta temporada d’hivern, ja que es considera que és un territori amb potencialitat per a atraure turistes. El director d’Andorra Turisme, Betim Budzaku, va apuntar a la presentació que enguany és “diferent i especial” a conseqüència dels esdeveniments esportius que se celebren al Principat, com ara les finals de la Copa del Món d’esquí alpí, la Copa del Món d’esquí de muntanya o el Freeride World Tour. Per aquest motiu, el ministeri de Turisme realitzarà una important inversió de 4.507.000 euros en la campanya.

D’altra banda, Francesc Camp es va referir a les preguntes del PS sobre Betim Budzaku, amb les quals demanaven informació “exhaustiva” dels seus viatges, com un acte de “precampanya electoral”, i va indicar que considera aquestes demandes “una estratègia equivocada”.

Govern preveu rebre 1.504.456 visitants a la temporada d'hivern

tracking