x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Consell General

Rebuig de l'oposició a tramitar d'urgència tretze projectes llei

Els consellers confien que la Sindicatura no accepti aquesta sol·licitud de DA
Roda de premsa del Grup Mixt al Consell General

Roda de premsa del Grup Mixt al Consell General

Roda de premsa del Grup Mixt al Consell General

Liberals d'Andorra
Actualitzada 15/11/2018 a les 13:26
L'oposició ha mostrat en una roda de premsa conjunta, aquest matí al Consell General, el seu desacord amb la proposta que va fer ahir el grup parlamentari de Demòcrates per Andorra a la Sindicatura perquè activi el procediment d'urgència per a tots els textos legislatius que es troben actualment a tràmit. Es tracta de tretze projectes i proposicions de llei que es troben en tràmit de presentació d'esmenes. Els consellers Rosa Gili, Jordi Gallardo, Josep Pintat i Víctor Naudi consideren que per aprovar els textos es necessita més temps. Amb les pròximes eleccions generals previstes per a finals de març o principis de l'abril, la legislatura acaba amb un "embús legislatiu amb presses i urgències", ha assegurat Pintat. El president del Grup Mixt també ha manifestat que "s'està vulnerant el dret de l'oposició a treballar bé". "No ens podem permetre fer lleis dolentes", ha apuntat Rosa Gili, qui també ha indicat que ja hi ha "antecedents de DA" de lleis fetes amb acceleració.
Els consellers confien en què la Sindicatura no accepti aquesta sol·licitud de DA. En cas de no ser així, els Liberals es plantegen presentar un recurs per manifestar el seu rebuig i valorarien acudir al Tribunal Constitucional.
  • #5 Vergonya (disculpa)
    (15/11/18 21:54)

    Demano disculpes al diari pel comentari de censura, doncs , encara que tracta del mateix tema, no era per aquest apartat sinó al de política, on SI que heu publicat el q deia. Gracies i perdó de nou.

    Respondre
  • #4 vergonya
    (15/11/18 19:47)

    Espero que aquest no me'l censureu. Com a ciutadana em sento avergonyida dels politics del país. per primera vegada , em sembla que No aniré a votar a les properes eleccions, excepte en le cas de que algú vulgui proposar seriosament la LLEI DE RESPONSABILITAT POLITICA, com molt bé diu l'opinió 1, es la mes urgent!!!

    Respondre
  • #3 Jhon
    (15/11/18 14:20)

    es altament perillos treballar així, aquells que acusen de ganduls, despres son els primers que es queixaran per fer lleis inaplicables i que acabaran colapsant els tribunals, algu s'ha mirat de quines lleis es tracta? i si hem estat 1000 anys sense elles, perquè ara les hem d'aprovar amb dos mesos, i qui es gandul, el que porta el Projecte de Llei de Pressupost amb retard al Consell?,  els i i el 2 demogogia barata!

    Respondre
  • #2 Carla
    (15/11/18 13:29)

    Cobren per fer vacances parlamentaries???

    Respondre
  • #1 Ganduls
    (15/11/18 13:29)

    Poques ganes de treballar....

    Respondre
5
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts