x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
reportatge

Expulsat el lletrat del monocicle

Stanislovas Tomas és un advocat lituà que es va traslladar a Andorra l’any 2014 i es va fer famós per desplaçar-se amb un monocicle.
El lletrat està il·localitzable.

Expulsat el lletrat del monocicle

El lletrat està il·localitzable.

Tomas amb el seu monocicle.

Expulsat el lletrat del monocicle

Tomas amb el seu monocicle.

Actualitzada 15/11/2018 a les 12:41
Tot i parlar més de 10 idiomes, tenir dues llicenciatures, tres màsters, un doctorat, ser el catedràtic més jove en la història de Moscou i ser l’advocat de l’expresident de la República de Lituània, la gent d’Andorra coneix Stanislovas Tomas per desplaçar-se pels carrers del Principat amb un monocicle. Aquest peculiar mitjà de transport va cridar l’atenció de moltes persones durant els anys que Tomas va viure a Andorra, sense saber ben bé quina era la seva procedència ni la seva ocupació.
Aquest advocat lituà va arribar a Andorra l’any 2014 en busca d’unes condicions fiscals favorables per als ingressos que havia aconseguit treballant a Lituània i Rússia. En aquell moment, el seu objectiu era aconseguir les autoritzacions pertinents per obrir un bufet d’advocats i portar fortunes procedents d’Europa a Andorra. Ara, el Col·legi d’Avocats, del qual va aconseguir finalment ser membre, ha notificat la seva expulsió a través del BOPA per cometre certes infraccions molt greus, com per exemple l’impagament de les quotes col·legials. Abans, ja va tenir problemes amb el Col·legi d’Advocats en una ocasió en què va defensar un cas a Estrasburg. En aquell moment, Tomas no estava col·legiat, la qual cosa li va provocar un conflicte perquè no podia exercir.

Tomas es troba ara en parador desconegut. Potser hagi marxat amb el seu monocicle a un altre país on continuar treballant amb grans fortunes europees que busquen sistemes fiscals favorables, semblants al d’Andorra.
Etiquetes
  • #4 Josep
    (15/11/18 10:10)

    Feia nosa al Col·legi? pensen que hi ha massa competència i tot val?

    Respondre
  • #3 cojomanteca
    (15/11/18 09:44)

    I als que no respecten el codi deontològic perqué no els expulseu?

    Respondre
  • #2 Dani
    (15/11/18 09:02)

    Amb els russos multimilionaris que a portat Stanislovas se l'expulsa per no pagar les quotes col·legials? Qui perd aquí .....?

    Respondre
  • #1 Miquel
    (15/11/18 07:28)

    Penso que la frase "els anys que Tomas va viure a Andorra" no està correctament construïda en català, en tot cas hauria de ser "esl anys que el Tomas va viure a Andorra" o que "els anys que en Tomas va viure a Andorra". Gràcies!

    Respondre
4
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts