esquí

Arcalís descarta obrir dissabte i confia començar el dia 24

S’espera una finestra de fred que permeti l’obertura de la zona de la Coma

Arcalís descarta obrir dissabte i confia començar el dia 24Carlos Gallardo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ordino-Arcalís serà la primera estació del país que obri les portes aquesta campanya 2018-2019, tot i que la data per poder estrenar les pistes encara està en suspens. La idea original era començar la temporada aquest dissabte, però les condicions meteorològiques dels últims dies ho han impedit. Ho van anunciar ahir des de l’estació a través d’un comunicat, en què van destacar “la voluntat i els esforços per començar la temporada d’hivern el 17 de novembre”.

“L’augment de les temperatures dels darrers dies han malmès la qualitat de la neu”, van lamentar, i van argumentar que “per aquesta raó s’ha decidit posposar la data oficial d’obertura”. En aquest sentit, fonts del camp de neu van manifestar que la decisió d’ajornar l’inici de temporada s’ha pres unànimement entre tots els directors tècnics i el director general de l’estació. Precisament, la direcció d’Ordino-Arcalís treballa ara amb l’objectiu d’obrir el pròxim 23 de novembre. La previsió dels responsables, però, és limitar l’obertura a la zona de la Coma.

“L’equip se centrarà els propers dies a aprofitar la finestra de fred que s’espera a partir d’aquest dissabte amb l’objectiu de poder innivar la zona de la Coma, que és la que actualment conserva les millors condicions”, van assenyalar les mateixes fonts, que van anticipar que es podria comunicar amb “dos o tres dies d’antelació” si la data d’obertura definitiva és el dia 23.

D’altra banda, van afegir que qui hagi comprat un forfet de dia per al dissabte 17 el podrà “bescanviar per un altre de temporada baixa.”

tracking