turisme

Vila no veu amenaça en el 'tobotronc' de Canillo

El cònsol celebra la iniciativa i descarta que es facin la competència perquè “són diferents”

Reaccions del cònsol Vila al 'Tobotronc' de Canillo
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cònsol major de Sant Julià de Lòria, Josep Miquel Vila, va afirmar ahir que no veu que el tobogan que s’està a punt de finalitzar a Canillo sigui una “agressió” cap a Naturlandia i va remarcar que tot el país se’n podrà beneficiar. “Crec que qualsevol cosa que serveixi perquè els turistes gaudeixin, i la resta de ciutadans també, s’ha d’aplaudir. Lluny de sentir gelosia o veure’l com una agressió cap a Naturlandia, entenem que ajudarà a tirar endavant l’espai de lleure de Canillo i tots celebrem que sigui així en tant que com a andor­rans ens convé que Canillo vagi bé”.

Vila veu diferències importants entre les dues atraccions i assegura que no es faran la competència. “Són diferents i no afectarà el nostre, el qual seguirà funcionant. És més llarg i més adequat i passa per uns indrets completament diferents. Penso que al final seran complementaris i en cap cas podem entendre-ho com una forma d’agressió”, va repetir. “Tot el que es fa al país acaba sumant clients i al final és benvingut”, va sentenciar.

El cònsol lauredià va reconèixer que desconeixia absolutament el projecte d’Ensisa i que ningú s’havia posat en contacte amb el comú per veure la infraestructura original. Respecte a les mesures de seguretat, el cònsol va bromejar afirmant que si eren tan bones, com havia dit Alfonso Torreño el dia abans, que “ens les expliquin i potser les posem”.

Vila no veu amenaça en el 'tobotronc' de Canillo

tracking