x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Reportatge

Es busquen dones per fer política

El PS va organitzar la xerrada ‘Dones i política’ que va tenir la presència de la vicepresidenta de la Internacional Socialista de Dones.
L’empoderament fe­mení, l’avortament i la igualtat entre homes i dones van ser els temes estrella de la conferència que el PS va organitzar ahir al centre cultural La Llacuna i que va reunir una cinquantena de persones. Una de les ponents era Hella ben Youssef, vicepresidenta de la Internacional So­cialista de Dones, que va analitzar com des de l’organització es treballa per millorar aquestes qüestions i sobretot, la igualtat entre gèneres. “La igualtat és una batalla que lliurem des de fa anys. Els països haurien d’adoptar lleis per tenir governs paritaris, horitzontals o verticals. I malgrat que els percentatges en
  • #9 Abans morta que senzilla....!
    (13/11/18 13:46)

    La llei d'igualtat és una farsa de dimensions descomunals només per a ments pervertides, és la forma de que tothom estigui content dins el esclavista sistema capitalista, enfrontant a homes i dones per ser més competitius i al final el que tenim és una societat fraccionada i més deshumanitzada, i per descomptat, sense fills, pero amb mascotes. Mai abans se'ns havia pres el pèl com ara, la posverdad i el populisme neo-gènere ens està convertint en ciutadans estúpids, irreflexius, egocèntrics i infantils fins als límits més insospitats.

    Respondre
  • #8 Enunciat poc motivador
    (13/11/18 11:53)

    Sóc dona, però em motiva molt poc l'enunciat. Acte seguit penso:si es sols pel fet de ser dones i continuar amb el pervers sistema global..no hi veig la gràcia, me'n sumamente igual el fet del gènere. L'interessant sería un canvi de sistema,per lo qual crec que hem fet tard i ja anem cap el precipici... Els "politicus" actuals - homes o dones- només van a viure del cuento.

    Respondre
  • #7 Greedon
    (13/11/18 10:11)

    Tan d'acord!

    Respondre
  • #6 Femi-progres
    (13/11/18 09:52)

    El que hi ha és molta hipocresia i moltes trepes volent obtenir pel seu sexe el que no poden per la seva vàlua. Aquí ningú es mereix res per ser dona. S'ho mereix qui està preparat per a això, el busca, està disposat a lluitar per això, espera l'oportunitat, ho aconsegueix i, a més dóna la talla en el lloc. I tot i així ningú et garanteix si ho conseguirás. Lo altre són plors amb les amigues a la cafeteria a les 12am.

    Respondre
  • #5 Pere
    (13/11/18 09:17)

    Avortament o Copríncipat, com m'agrada la moguda... Ho esteu fent molt bé, molts ànims i endavant!. Visca la lluita feminista!!.

    Respondre
  • #4 padrinak
    (13/11/18 08:50)

  • #3 padrinak
    (13/11/18 08:49)

    Progres va dir..
    Aclarir-te les teves confusions.3 gener del 2012 dones comencen a deixar la seva petjada en les plataformes de l'Amazonia,i homes que les discriminen,ni haurien més però topem amb els masclistes.14 Maig 2006 Asturianes baixen a les mines,una diu orgullosa que com a filla de miner volia continuar la tradició.I així MASCLISTA sols has quedat retratat.

    Respondre
  • #2 Pep
    (13/11/18 08:37)

    #Progres si no pots fer cap altre tipus de comentari torna a la caverna

    Respondre
  • #1 Progres
    (13/11/18 08:26)

    És cert, la dona també és minoria en la construcció, la mineria, en els vaixells de pesca, a la marina mercant, en els pous petrolifers, a les drassanes i en molts altres assumptes en els quals no els interessa, però si els interessa viure de subvencions i de drets ....

    Respondre
9
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts