x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Cooperació

Bombers participa en un voluntariat a Colòmbia

Dos membres del cos d'emergències romandran tres setmanes per aportar coneixements a bombers de diferents municipis d'Antioquia
Bomber d'Andorra descarregant material

L'expedició de Bombers arriba a Colòmbia

Bomber d'Andorra descarregant material

Twitter Bombers d'Andorra
Actualitzada 12/11/2018 a les 13:17
Una parella de bombers ha arribat a Colòmbia amb motiu de l'expedició anomenada BombersxColòmbia, que organitza el cos d'emergències de la Generalitat de Catalunya, concretament el Parc de Gelida, i a la qual també hi participa Andorra des de l'any 2013. Durant tres setmanes, els voluntaris aporten a diferents municipis d'Antioquia material que ja ha quedat obsolet o descatalogat però del qual encara se'n pot fer ús. En aquest sentit, els bombers andorrans també aporten coneixement i experiències als col·legues colombians.
A Colòmbia, exceptuant les grans ciutats, cada municipi té el seu cos de bombers que està format majoritàriament per personal voluntari. Cadascun d'aquests s'ha de gestionar els mateixos recursos, ja que en reben molt pocs per part del municipi. Al llarg dels diversos viatges, els bombers d'Andorra i de la Generalitat han comprovat les lamentables condicions de treball que tenen els col·legues colombians, ja que no disposen del material mínim de seguretat com són equips de protecció (casc, guants, botes...) i molt pocs disposen d'un camió d'extinció d'incendis.
Etiquetes
  • #1 Sense sentit
    (12/11/18 12:45)

    Una cooperació obligada per la UE, mentre a Andorra un 20% de la població està sumida en la pobresa, però no ve cap bomber de fora a ajudar-los.

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts