Detenen un home com a presumpte autor de maltractaments envers la seva parella

La policia va intervenir divendres en un domicili particular d'Encamp per una desavinença

Millores informàtiques per al cos de policiaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia va intervenir divendres passat al matí en un domicili particular d'Encamp i va detenir un home resident de 52 anys, com a presumpte autor d'un delicte de maltractaments en l'àmbit domèstic. Els agents van ser requerits en el domicili per una desavinença de parella. Divendres a la nit, al voltant de les23:15 hores, la policia va intervenir en un establiment de la capital i va detenir un home no resident de 34 anys, com a presumpte autor dels delictes de la funció pública, l'honor i la llibertat. Els agents van ser requerits al restaurant després que l'home arribés en estat embriac i increpés a diversos clients, negant-se a marxar del local. Durant la intervenció policial, el detingut va proferir insults i amenaces als agents.

La policia va detenir dimecres a Canillo un home no resident de 24 anys, com a presumpte autor d'un delicte contra l'Administració de Justícia, pelcrebantamentd'una ordenança penal de suspensió del permís de conduir. Dijous al voltant de les22:30 hores, va detenir un home resident de 21 anys a la frontera del riu Runer com a presumpte autor d'un delicte contra la funció pública, per desobediència a una suspensió governativa del permís de conduir.

Pel que fa als delictes contra la seguretat del trànsit, la setmana passada la policia va detenir set persones. Entre els quals destaca la detenció dijous passat d'un home resident de 21 anys, per conduir sota els efectes del cànnabis i amfetamines, després que se li practiqués una prova de control de tòxics salivals. Els agents també el van acusar com a presumpte autor del delicte de resistència greu a funcionaris de policia en l'exercici de les seves funcions.

Finalment, la policia va detenir dues persones per delictes contra la salut pública. Dimarts passat un home no resident de 43 va ser detingut a la frontera del riu Runer, per possessió d'1'6grams d'amfetamina, mentre accedia al Principat amb un turisme. Dimecres els agents van procedir a la detenció d'un altre home, resident de 42 anys, a la fronterahispanoandorranaper introducció de 76 grams de cocaïna.

tracking