TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Política

Camp garanteix el suport a la tercera via d'una part de CC

Baró apunta que els integrants de l’agrupació “poden optar per l’opció que vulguin”

Camp garanteix el suport a la tercera via d'una part de CCARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La tercera via comença a agafar forma. El projecte encapçalat per Josep Pintat compta amb el suport dels consellers generals lauredians, Josep Majoral i Carine Montaner, així com amb el dels representants massanencs, Carles Naudi i Joan Carles Camp. Els parlamentaris que configuren Unió Laurediana-Independents per la Massana ja han començat a treballar conjuntament per perfilar la candidatura i teixir suports arreu del país. Així ho explica Camp, que destaca que “el senyor Pintat, com no pot ser d’una altra manera, té tot el nostre suport [el d’ell mateix i el de Carles Naudi]”.

“Estem treballant i estem remant en el mateix sentit, estem en el mateix barco i creiem que la tercera via és necessària”, destaca. En aquest sentit, Joan Carles Camp assenyala que aquesta tercera via, encara “embrionària”, “necessitarà tot el suport possible” per poder tirar endavant i es refereix al de Ciutadans Compromesos (CC), la plataforma de la qual forma part juntament amb Carles Naudi. “No voldria parlar en nom de CC, però hi haurà algunes faccions que sí [que donaran suport al projecte] i altres faccions que sabem que no”, preveu, i apunta que la tercera via espera “tenir presència a la Massana”. “ A partir d’ara es tractarà d’intentar sumar amb els CC i amb totes les forces que s’hi puguin adherir”, diu Camp, que avança que el projecte estendrà la mà “a tothom que vulgui sumar amb l’objectiu de governar el país”. Amb tot, Joan Carles Camp vol posar en relleu que a hores d’ara ni ell ni Naudi s’han reunit amb Ciutadans Compromesos per abordar la qüestió i recorda que l’estructura massanenca “és una plataforma comunal amb diverses sensibilitats i s’han de respectar”. “Estem treballant”, va insistir.

“Diferents sensibilitats”

Precisament, el cònsol major de la Massana i president de Ciutadans Compromesos, David Baró, emfatitza que dins de l’agrupació “hi ha persones de diferents sensibilitats”. “És a dir”, continua, “al ser una agrupació política parroquial, a nivell nacional cadascú dona suport a Liberals a DA o a Independents”.

“Una cosa és la política nacional i una altra és la parroquial”, argumenta. Baró vol deixar clar que “CC és per a les eleccions comunals i quan hi ha eleccions nacionals els simpatitzants, a nivell personal, poden optar per l’opció que vulguin”.

tracking