x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Medi ambient

Calvó destaca el progrés del Principat en matèria de reciclatge

La ministra de Medi Ambient ha destacat el paper de les empreses de gestió de residus, en el marc del 20è aniversari de la Pirinenca de Serveis
Entrega dels premis del concurs de dibuix escolar de la Pirinenca de Serveis, avui

La Pirinenca de Serveis celebra 20 anys amb tallers de conscienciació pels escolars

Entrega dels premis del concurs de dibuix escolar de la Pirinenca de Serveis, avui

Clàudia Campos
Actualitzada 05/11/2018 a les 13:29
L'empresa Pirinenca de Serveis ha celebrat aquest matí els 20 anys en un acte al Prat del Roure, on la ministra de Medi Ambient, Sílvia Calvó, ha recordat la importància de la separació de residus i ha assegurat que "gairebé hem assolit els nivells que ens vam fixar al pla nacional de residus, del 50% de la recollida selectiva". La titular de Medi Ambient ha assegurat que aquests nivells "corresponen als estàndards europeus". Per la seva banda, el president de l'empresa de gestió de residus, Pirinenca de Serveis, Daniel Armengol, ha agraït a tots els comuns, així com al ministeri de Medi Ambient, "el suport al sector" i ha assenyalat el reciclatge com un espai "de present i futur" per l'emprenedoria.
Pel que fa a la conscienciació, Sílvia Calvó ha recordat el projecte escolar d'escoles verdes i ha assegurat que "la nova generació que ens arriba no llençarà els residus a un únic cubell, perquè des de ben petits se'ls hi ensenya". D'una altra banda, Sílvia Calvó ha recordat l'última campanya de conscienciació ciutadana de gestió dels residus que "va arribar a un quart de la ciutadania" i ha desitjat "poder estendre aquest porta a porta a la resta de ciutadans per recordar els bons hàbits en matèria de separació de residus".

Durant l'acte de celebració, també s'han fet entrega de quatre premis valorats en 250 euros, per a la compra de material escolar, a les quatre escoles finalistes del concurs de dibuix, organitzat per la Pirinenca de Serveis amb la col·laboració del ministeri de Medi Ambient. Al llarg de la jornada, els escolars han participat en diversos tallers de conscienciació del reciclatge.
  • #2 Gasoil a full
    (05/11/18 19:41)

    Tota una hipocresia de cara a la galeria, a Europa i les seves subvencions en matèries de medi ambient, quan som un dels països amb més contaminació d'Occident pel parc mòbil sobredimensionat, un forn incinerador a menys de 400m de l'urbs i l'ús indiscriminat de combustibles fòssils de les calefaccions dels edificis urbans. D'altra banda el fet d'utilitzar la cara amable d'uns nens com màrqueting em sembla menyspreable.

    Respondre
  • #1 FORN INCINERADOR
    (05/11/18 14:08)

    Quina ironia mes gran, un negoci rodo per aquest senyor i punt!!!win win per aquest senyor i algun altre mes, guanys fen El FORN INCINERADOR I guanys explotant el residus.Tenim un FORN INCINERADOR que ha de cremar 40.000 tones si o si . Sino hi han prou tones s han de importar de la Cerdanya. Per un costat reciclem , i per un altre a buscar residus a fora. QUINA IRONIA!!!!

    Respondre
2
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts