x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Fotografia

L'Andorra Shopping Festival acull dissabte la 4a Marató fotogràfica

El concurs compta amb dues categories, la Max-Marató que compta amb un premi de 1.200 euros, i la Family-Marató amb una dotació econòmica de 900 euros
Tret de sortida al sisè Andorra Shopping Festival

Tret de sortida al sisè Andorra Shopping Festival

Sisè Andorra Shopping Festival

Elisenda Pallarés
Actualitzada 05/11/2018 a les 12:29
La quarta Marató fotogràfica torna enguany aquest dissabte, 10 de novembre, durant l'Andorra Shopping Festival per donar a conèixer el país des d'un punt de vista més lúdic. La iniciativa, organitzada per l'Escola d'Art del comú d'Andorra la Vella i que compta amb la col·laboració d'Andorra Turisme, comptarà amb dues categories: La Max-Marató, on s'hauran de presentar 7 imatges, i la Family-Marató, de curta durada i a on, un infant i un dels pares o tutor han de presentar cinc fotografies. Cada categoria tindrà un recorregut concret que s'ha de fer en un temps determinat i no s'acceptaran imatges captades amb un telèfon mòbil.
Cada categoria comptarà amb dos premiats. El guanyador de la Max-Marató s'endurà 1.200 euros en material fotogràfic, mentre que el sotscampió rebrà 800 euros. Per a la categoria Family Marató, el primer s'endurà 900 euros i el segon 600.

Els participants s'han d'inscriure prèviament als webs del comú o bé al d'Andorra Turisme i presentar-se dissabte entre les 10 i les 10.30 al Centre Cultural la Llacuna, on se'ls lliurarà un sobre amb els requisits específics de cada categoria.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts