x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
sector immobiliari

El lloguer dels temporers, un problema

Les estacions apunten a la falta d’oferta i a “preus astronòmics” com a factors principals que dificulten l’accés als lloguers
Els temporers que treballaran enguany a les pistes d’esquí del país s’estan trobant amb més dificultats del normal per trobar allotjament a causa dels elevats preus dels lloguers i de l’escassa oferta. Una situació que preocupa les empreses del sector de la neu, que a menys d’un mes per estrenar la temporada, han començat a mediar amb immobiliàries per facilitar l’arribada als seus treballadors.
Precisament, Ordino-Arcalís és una de les estacions on asseguren que aquest “problema” els està afectant d’una manera més important. La responsable de recursos humans de l’estació, Marta Ferrer, explica que “de moment” ja s’ha contactat amb gran
  • #15 Andorrà
    (02/11/18 22:45)

  • #14 Balança
    (02/11/18 20:00)

    La solució es ben fàcil, exempció d'impostos per a qui faci promoció de pisos, subvenció del govern pel qui els fiqui en règim de lloguer, exempció de cessió pel propietari del terreny, segregació de terreny de propietaris que estroben encallats en unitats d'actiacio que vulguin ficar el terreny per construir... tenen moltes armes si es volgués solventar el problema.. salut 

    Respondre
  • #13 Pere
    (02/11/18 19:25)

    Esclaus moderns, que venen a fer la feina que no volen fer els andurranets, nacionals que viuen del "xollet".

    Respondre
  • #12 Gossos i borratxos no
    (02/11/18 18:14)

    Deixen el pis fet una merda. O paguen molt per seleccionar inquilí i es controla quants hi viuen a dins o que en vinguin menys i de més educats. El pis és meu i el llogo a qui vull al preu que vull que per això pago hipoteca amb les condicions que se m'han dit.

    Respondre
  • #11 Floquet de neu
    (02/11/18 16:06)

    Molt encertats els comentaris. Completament d'acord

    Respondre
  • #10 karlitos
    (02/11/18 13:46)

    Encara falta els refugiats…..Esperem que Andorra sigui un exemple per Europa i el mon, en que els xalets, edificis i apartaments dels ministres i consellers del govern i oposiciò ,estiguim al servei d´aquesta gent tan necessitada per ells i para el Peis. Un exemple nivell DEU.

    Respondre
  • #9 Qu
    (02/11/18 10:34)

    Ara que els hi hem regalat les nostres muntanyes que pretenen els Viladomat & co? Que els hi construïm habitatges per els seus empleats?!? Enlloc de nar a invertir a Turquía, o de construir plataformes gegants, que inverteixin una mica en els seus empleats! I Govern i comuns que es preocupin una mica més en nosaltres, els ciutadans de a peu. Patim el mateix problema desde ja fa massas anys i tots es van passant la pilota sense tenir la més mínima intenció de solucionar aquest problema de forma definitiva!

    Respondre
  • #8 Hangar
    (02/11/18 09:45)

    Fa molts anys que es repeteix aquesta história.
    Si obro una empresa de transports, necesitaré un lloc on aparcar els camions, si n'obro una de distribució, necesitaré un magatzem...
    Si necesitem pisos pels seus empleats, qu'els facin, i que deixin de convertir un problema particular en general.

    Respondre
  • #7 FRANCAND
    (02/11/18 09:40)

    Les stations de sports d´hiver devraient avoir des appartements ou bien des chambres pour leur travailleurs. C'est comme çà que font les stations normalement. L´année dernière c'était la même chose et un an après, c'est la même chose. La vérité c'est que beaucoup de propriétaires ne veulent pas de ce genre de clientèle qui laisse souvent les appartements en mauvais état. Autre solution: Que ce soit les stations qui louent directement et se fassent responsables de l´état des appartements loués. 

    Respondre
  • #6 Joan
    (02/11/18 09:29)

    Al meu entendre els responsables harien de ser les mateixes estacions d'esquí. Son elles qui haurien de ser directament propietàries o bé llogateres dels apartaments. En el segon cas, elles s'haurien de fer responsables vers els propietaris. Això facilitaria que més propietaris optesin per llogar temporalment. La mateixa empresa és qui podria gestionar els avals per posibles desperfectes. I si un treballador no cumpleix, el proper any no se'l contracte.

    Respondre
Veure’n més
15
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts