La custòdia pel gos policiaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El policia de baixa a qui se li va reclamar retornar el gos que forma part del cos denuncia que pateix un greuge comparatiu respecte a la resta d’alguns dels seus companys. Afirma que es donen casos d’agents que estan de baixa i que poden emportar-se l’animal a casa. En un escrit a les xarxes socials, l’agent va defensar-se de les notícies publicades els últims dies i de la demanda interposada pel director del mateix cos, Jordi Moreno.

El 24 d’octubre passat, el Tribunal de Batlles va admetre a tràmit la seva demanda contra una resolució anterior, en què el cos de policia li demanava que retornés el gos mentre estava de baixa. El membre del cos assegura que va retornar el gos quan va rebre l’“ordre verbal”, però demana recuperar-ne la custòdia i la prima que li correspon per cuidar l’animal a casa. Assegura que vol tornar a tenir el gos per garantir el “benestar de l’animal”. “La meva batalla judicial es basa en una lluita pel benestar d’aquest gos i subsidiàriament per tenir els mateixos drets que els meus companys, que es troben en la mateixa situació que jo en l’actualitat o durant el mateix període de baixa que la meva”, explica en el seu escrit al seu compte de Facebook.

D’altra banda, lamenta “la filtració del tema” i assegura que el gos no era de la seva propietat, a diferència d’anteriors animals que sí que eren seus. Contactada pel Diari, des del cos de policia es va preferir no fer declaracions atès que l’expedient es troba obert.

tracking