Crèdit Andorrà crea amb RSM la primera corredoria d'assegurances privada d'Espanya

La fusió entre societats suposa la creació d'ERSM Insurance Brokers, que engloba experiència en riscos i trajectòria en la distribució massiva a través de noves tecnologies

Crèdit Andorrà crea amb RSM la primera corredoria d'assegurances privada a EspanyaCrèdit Andorrà

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La companyiaERM, hòlding assegurador espanyol del Grup Crèdit Andorrà, i l'entitatRSMs'han fusionat per crear la primera corredoria d'assegurances privada a Espanya, anomenadaERSMInsuranceBrokers. Aquest acord es tradueix en la creació d'un gran grup de corredories més competitiu que compta amb 145 empleats, un volum de 150 milions de primes intermediades i uns ingressos de 21,4 milions d'euros, ja que atén a 120.000 clients i disposa d'una xarxa d'oficines i col·laboradors quedónacobertura a tot el territori espanyol. El nou hòlding està participat en un 51% pel grup del Crèdit Andorrà.

Així,ERSMInsuranceBrokers engloba el negoci de corredoria d'assegurances i consultoria, l'experiència d'ERM en la consultoria de riscs i la trajectòria d'RSMen la distribució massiva a diferentscol·lectius a través de les noves tecnologies. Al capdavant d'ERSMInsuranceBrokers hi haRicardSoler, com a conseller delegat, i JosepMulàcom a director general. Amb aquest acord, Crèdit Andorrà reforça la presència i el posicionament al mercat assegurador espanyol.

tracking