Indignació pel petó que un home va fer a una periodista d'ATV

Tatiana Navarro denuncia que un home li va fer un petó mentre treballava

Indignació pel petó que un home va fer a una periodista d'ATV

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La periodista Tatiana Navarro ha denunciat que diumenge va patir una agressió masclista quan un home li va fer un petó a la galta trenta segons abans d’entrar en directe a l’informatiu de Ràdio Televisió d’Andorra. Navarro, que és periodista de l’Agència de Notícies d’Andorra i que els caps de setmana treballa a la televisió, va publicar a les xarxes socials el vídeo dels fets, que van tenir lloc a la Fira d’Andorra la Vella.

Navarro considera que va patir “un atac” a la seva persona i “una agressió pel fet de ser dona”. En l’escrit al seu compte de Face­book, explica que els fets són “un exemple més que per al patriarcat nosaltres som objectes, en un sistema on els homes es creuen amb el dret de sobar-nos [sic] o tenir-nos sempre a la seva disposició per als seus capricis”. “Jo estava concentrada i de cop noto com alguna cosa em toca la cara; quan m’adono del que estava passant no vaig poder reaccionar d’una altra manera que dient-li ‘què fas?’”, explica Navarro.

La periodista creu que l’home anava sota els efectes de l’alcohol, però que això “no li dona cap dret a fer-me un petó sense permís”, i afirma que no s’esperava la repercussió i les mostres de suport que està tenint a través de la xarxa, tot i que lamenta que se seguiran produint episodis com el de diumenge. “No és el primer cop ni serà l’últim”, diu Navarro, que va rebre el suport de la seva empresa i de l’Associació de Periodistes (APCA), Stop Violències i Acció Feminista. En un escrit a Twitter, l’APCA va condemnar els fets, que els va titllar de “manca de respecte a la tasca periodística”. També a través de la xarxa la consellera menor de la capital, Mònica Codina, va assegurar que Navarro havia estat “menyspreada com a dona”. La presidenta d’Stop Violències, Vanessa Mendoza, va aplaudir la decisió de denunciar els fets. “Els agressors s’atreveixen a agredir-nos perquè encara s’ofereix una imatge de la dona de consum i de plaer”, diu Mendoza, que critica que durant la fira es re­partís una revista amb la fotografia d’una dona despullada en un anunci.

Indignació pel petó que un home va fer a una periodista d'ATV

tracking