TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Detinguts dos joves de 19 anys amb 600 grams de cànnabis en un hotel

La policia sospita que els acusats tenien la intenció de posar la mercaderia a la venda

Detinguts dos joves de 19 anys amb 600 grams de cànnabis en un hotelPOLICIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia va detenir la matinada de divendres a dissabte dos joves residents de 19 anys en possessió de 595 grams de cànnabis en un hotel d’Escaldes-Engordany, segons el balanç de detencions que es va fer públic ahir. El cos d’ordre els imputa un presumpte delicte contra la salut pública. Els fets van tenir lloc dissabte a la matinada, quan els agents van ser requerits per l’establiment escaldenc “per una problemàtica amb uns cli­ents” i un cop van accedir a l’habitació, van detectar-hi una forta olor de droga.

En un primer moment un dels joves va lliurar a la patrulla una bossa amb 319 grams de marihuana i un got amb 5 grams més. Des del cos es va especificar que els 319 grams de marihuana estaven distribuïts en dotze bosses més petites i que per això tenien motius per sospitar que la mercaderia estava preparada per a una possible venda. A dos quarts de vuit del matí, l’altre jove que s’allotjava a l’hotel va arribar a l’habitació i va respondre als agents que “estava vinculat amb els fets”. Els va lliurar 4 grams d’estupefaents que portava a la butxaca dels pantalons.

Els policies van practicar un escorcoll amb l’ajut d’un gos ensinistrat que els va permetre trobar 267 grams més de marihuana en una nevera.

D’altra banda, la policia va detenir el 22 d’octubre passat un home no resident de 35 anys que pretenia entrar al país per la frontera francoandorrana amb 0,5 grams de cocaïna. Un altre no resident de 44 anys, buscat des del 2010 per un possible furt amb força en un comerç de Sant Julià, va ser ar­res­tat diumenge per un possible delicte contra el patrimoni.

tracking