Detinguts dos joves amb 595 grams de marihuana en l'habitació d'un hotel

La policia va descobrir la droga que duien els dos residents repartida en petites dosis

Detinguts dos joves amb 595 grams de marihuana en l'habitació d'un hotelSFP

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia va detenir dissabte de matinada dos residents de 19 anys que guardaven 595 grams de marihuana en l'habitació d'un hotel, segons ha informat avui el cos de seguretat. Els agents van ser requerits per l'establiment d'Escaldes "per una problemàtica amb uns clients" i en controlar un dels joves a l'habitació van detectar una forta olor a droga. El detingut va lliurar a la patrulla una bossa amb 319 grams de marihuana i un got amb 5 grams més i des del cos s'especifica que el producte "està disposat amb dotze bosses més petites i amb dimensions similars, presumiblement per a la seva venda".

Cap a les 7.35 va arribar a l'habitació l'altre jove que s'hi allotjava i va respondre als agents que "estava vinculat als fets" i lliura 4 grams d'estupefaent que portava a la butxaca. El registre amb gos ensinistrat que van practicar els agents a la cambra va permetre trobar 267 grams més en una nevera.

El cos de seguretat també ha informat avui que del total de les 20 detencions de la darrera setmana n'hi ha hagut una desena per delictes contra la seguretat del trànsit, entre els quals el d'un home no resident de 25 anys durant la matinada de diumenge després de cometre una infracció al codi de la circulació i donar una taxa d'alcoholèmia de 2,14 grams per litre de sang.

Les intervencions setmanals del cos inclouen a més la detenció d'un home de 39 anys anit a Andorra la Vella per entrar al domicili de l'ex-parella i emportar-se el fill menor que tenen en comú. La policia ha explicat que el resident es va presentar a casa de l'ex-dona "molt alterat i proferint insults envers aquesta" i que va causar danys al pany de la porta, a més d'accedir a la casa sense el consentiment d'ella.

tracking