x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Consell General

DA tomba les esmenes de l'oposició per a la Llei de Funció Pública

Les tres propostes del PS, Liberals i Unió Laurediana i Independents de la Massana han quedat rebutjades per 10 vots a favor i 15 en contra
Pere López al Consell General.

Pere López

Pere López al Consell General.

Actualitzada 25/10/2018 a les 16:54
El projecte de llei de la Funció Pública seguirà endavant. Així s'ha dictaminat durant la sessió ordinària del Consell General, on les tres esmenes a la totalitat, presentades per PS, Liberals i Unió Laurediana i Independents de la Massana, han quedat rebutjades per 10 vots a favor i 15 en contra. D'aquesta manera, s'ha escenificat la ferma voluntat d'aprovar el text legislatiu per part del grup majoritari enfront d'una oposició en bloc que ha assenyalat que la modificació de la llei que afecta directament als funcionaris de l'administració manca de qualsevol consens, tant amb els sindicats com amb els partits de l'oposició.
Durant la sessió també s'ha rebutjat l'esmena a la totalitat del grup liberal respecte a la llei de l'ocupació, s'ha aprovat la modificació de la Llei de la seguretat social perquè els donants d'òrgans cobrin el 100% de la baixa, i s'ha donat el vistiplau a la modificació de la Llei dels serveis de pagament i el diner electrònic.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts