Detingut un home per ferir-ne un altre amb un cop de botella

L’arrestat, no resident de 39 anys, va causar-li una lesió al cap a la víctima

Detingut un home per ferir-ne un altre amb un cop de botella

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia va detenir la matinada de diumenge un home no resident de 39 anys acusat d’un presumpte delicte contra la integritat. Segons va informar el cos d’ordre, els fets van succeir a un quart de sis de la matinada a Andorra la Vella, a la sortida d’un local d’oci nocturn. Una patrulla va intervenir després de ser alertada que el detingut havia agredit una altra persona amb una ampolla de vidre. A conseqüència de l’agressió, la víctima va patir una ferida al cap.

Hores després, a dos quarts de vuit del diumenge, la policia va controlar un altre no resident, de 30 anys. Els agents van ser alertats que el detingut increpava la parella a la via pública, a Escaldes-Engordany. En el moment d’intervenir, l’home va tenir unes “reaccions desproporcionades envers els agents”, segons el cos d’ordre. Se li imputa un presumpte delicte d’injúries, amenaces, resistència i desobediència greu a funcionaris de policia en l’exercici de les seves funcions.

Trànsit, estupefaents

Set de les dotze detencions de la setmana passada van estar motivades per delictes contra la seguretat del trànsit. Set homes van ser arrestats per superar la taxa considerada infracció penal. La més elevada van ser d’1,72 grams per litre de sang d’un no resident de 56 anys. D’altra banda, un dels set detinguts, resident de 52 anys va ser enxampat conduint quan té vigent una suspensió del permís. Va donar una taxa de 0,81 g/l. El crebantament d’una ordenança penal de suspensió del permís de conduir va motivar una altra detenció durant la setmana. En aquest cas va afectar un resident de 29 anys.

Els dos darrers arrestos van ser per possessió d’estupefaents i es van produir a la duana del riu Runer. En el primer la policia va aturar un no resident de 35 anys que accedia al Principat en un turisme i li van comissar 0,8 grams de cocaïna i 0,8 grams d’haixix. En el segon es va controlar un home no resident de 52 anys per possessió de 0,6 grams de cocaïna i 3,7 grams de marihuana. El detingut accedia al Principat en un autobús de línia regular.

tracking