Detingut un home per agredir un altre amb una botella de vidre

L'agressor, de 39 anys, està acusat com a presumpte autor del delicte contra la integritat per causar una ferida sagnant al cap a la víctima

Millores informàtiques per al cos de policiaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia va detenir la matinada de diumenge un home no resident de 39 anys a les portes d'un local d'oci de la capital, com a presumpte autor del delicte contra la integritat, després que aquest agredís un altre amb una botella de vidre i li produís una ferida sagnant al cap. Diumenge mateix, la policia també va detenir un home no resident de 30 anys com a presumpte autor d'un delicte d'injúries, amenaces, resistència i desobediència greu a funcionaris de la policia. L'home, que estava increpant la seva parella a la via pública, va tenir reaccions desproporcionades envers els agents que van intervenir-hi.

Durant la setmana del 16 al 21 d'octubre, la policia va detenir set persones per delictes contra la seguretat del trànsit, destacant entre elles la detenció dimarts passat d'un home resident de 52 anys, per la conducció sota els efectes de l'alcohol, amb una taxa de 0'81 g/l, i trencament una ordenança penal de suspensió del permís de conduir.

Pel que fa a les detencions per delictes contra la salut pública, la policia va detenir dilluns un home no resident de 35 a la frontera del riu Runer, per possessió de 0'8 grams de cocaïna i 0'8 grams d'haixix, que accedia al Principat en un turisme. Divendres va detenir també un altre home no resident de 52 anys per possessió de 0'6 grams de cocaïna i 3'7 grams de marihuana, que accedia al Principat per la frontera del riu Runer de passatger en un autobús de línia regular.

tracking