x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
col·lectius

Els infermers reivindiquen la necessitat de la pujada salarial

Lamenten que el ministre hagi afirmat que és una qüestió “complexa”
El Col·legi d’infermeres va rebre ahir amb sorpresa les declaracions del ministre de Salut sobre la pujada salarial que reclama el col·lectiu. Dilluns, preguntat per aquesta qüestió, el ministre va assenyalar que “és una cosa que mai hem dit que no, es pot estudiar sempre, però en els temps que corren és una mesura complexa”. Afirmacions que no han agradat al col·lectiu, que lamenta que “s’estan destinant diners a d’altres coses” menys necessàries al seu parer mentre que els professionals de la infermeria “fa dotze anys que tenen el sou congelat” i perceben sous “molt descompensats al nivell de responsabilitats
  • #3 angie
    (17/10/18 18:50)

    Hble.Ministre Marfany: Voste es metge??Doncs sembla q parla per parlar i,desafortunadament.Sense els/les infermeres l'hospital no funcionaria..per q el gros del treball s'ho emporten ells/elles.Els sous q tenen no s'ajusten,en absolut,a la feina q desenvolupen..Sigui just,honest i equitatiu.El q no es pot permetre es q una directora de psiquiatria cobri 15000€ al mes, i els infermers no cobrin el q SÍ es mereixen.I després voleu q vagin a treballar motivats..jà ho fan..per amor a la seva professió..però no els valoreu el q es mereixen..i als professionals,i mes en aquest mon hospitalari..s'els ha de valorar i materialitzar aquesta justa valoració en sous mereixedors i dignes.Però després si sobren diners per ampliacions de voreres..sous astronòmics de cònsols..pàrquings sense us..sobre-excés de consellers..majors,menors..Realment quan una persona entra en politica..es per ajudar al poble o per enriquir-se??Sobren mes comentaris!!!

    Respondre
  • #2 C. Gonzàlez
    (17/10/18 16:53)

    A mi em perdonin, però els infermers, el personal sanitari (que fà de familia, psicòlegs, metges, netejen malalts, moribunds, nits, dies, festes, etc) hauria de cobrar més, bastant més per la feina i atenció que ens donen quan estem malalts i amb patiment, aquests si que s'ho mereixen, desconec el seu salari, però no dubto ni un moment que al costat del d'en Budzacu, ni s'atança, i que fa aquest senyor? i que fa aquest govern? dilapidar els diners en bestieses inasumibles, la última al pas elevat del comunal, que ha sortit a un 160% més car del pressupostat. Si voleu una atenció digna i adequada quan esteu malalts, paqguem-los el què es mereixen. Finalment tots acabem un dia o altre ingressats o sota la seva atenció.

    Respondre
  • #1 Viure de la Padrina
    (17/10/18 14:56)

    Tot Déu a demanar a la Padrina, però pocs són els que es pelen el cul.

    Respondre
3
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts