x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Economia

La UE manté Andorra en la llista grisa de paradisos fiscals en la seva última actualització

El ministre Gilbert Saboya en la visita de la delegació de la UE.

La UE manté Andorra en la llista grisa de paradisos fiscals en la seva última actualització

El ministre Gilbert Saboya en la visita de la delegació de la UE.

ARXIU
Actualitzada 15/10/2018 a les 12:40
La Unió Europea (UE) manté Andorra en la llista grisa de paradisos fiscals en la seva última actualització. Així ho reflecteix el Diari Oficial de la UE del mes d’octubre, en què el Principat apareix en l’apartat de països i territoris amb règims fiscals perniciosos que s’han compromès a modificar o revocar la situació durant el 2018.
En aquest sentit, cal recordar que la reunió de ministres d’Economia i Finances de la UE, l’Ecofin, va deixar Andorra fora de la llista negra a principis del mes de desembre del 2017. Un fet que es va produir perquè Brussel·les va considerar que el Principat havia demostrat “la seva voluntat d’impulsar mesures per cooperar fiscalment”, i li va donar de termini el 2018 per implementar-les. Precisament en aquesta línia, destaca l’última modificació, ja aprovada, de l’impost de societats, en què s’han eliminat certs règims que podien oferir possibilitats per a la deslocalització artificial de beneficis.

D’aquesta manera, des de l’Associació de Bancs Andorrans (ABA) s’espera que aquest mes de desembre Andorra pugui abandonar definitivament una llista que a hores d’ara comparteix amb països com ara Antigua i Barbuda, Cap Verd, Malàisia, San Marino, Uruguai, Maldives, Tunis o Suïssa.
Etiquetes
  • #15 Solemne baixada de pantalons
    (15/10/18 15:27)

    Només estaran contents quan signem l'aliança amb l'FMI, només d'aquesta manera serem "bons nois", encara que això ens costi 170 milions d'euros.

    Respondre
  • #14 Los irreductibles
    (15/10/18 13:16)

    jajajaa... Any 2018 D.C., tota europa està sota al domini inexorable de l'Imperi Europeísta dirigit per la Comissió Europea, els membres de la qual, CAP ciutadà europeu ha votat... Tota?? No!! tres poblets anomentats Andorra, Monaco i San Marino creuen resistir a l'invasor. Espanya, França i Italia respectivament, ja s'estan encarregant d'anexionar-los. Monaco ja forma part de França practicament, San Marino ha vist el seu PIB reduit al 50%, ofegat per Italia. Who is next??

    Respondre
  • #13 fàstic
    (15/10/18 13:15)

    En quin pollastre ens va posar l'antic cap de govern dels liberals..., tot per tenir "duros" Andorrans.

    Respondre
  • #12 numantia
    (15/10/18 13:10)

    Estarem als seus llistats (on per cert, no hi son ells mateixos, com luxembourg, xipre, bulagaria etc...) fins la nostra complerta aniquilació com a Estat. Els microestats i les seves particularitats no tenen cabuda davant la imparable burocracia europea, i sempre estarem mal vistos, en un sentit o en un altre. No tenim la "poció mágica", com a la Aldea d'Asterix.

    Respondre
  • #11 SOS
    (15/10/18 12:30)

    hem podeu dir qui va signar l'accrd monetari!!!!!!!! esteu contents de tenir euros andorrans!!! doneu les gracies al Sr Forné, al sr bartumeu! no soc partidari de DA, peró pensar que els lliberals son la solucio es de persones sense memoria, tots son igual, a les proximes elccions tots a casa! que s'ho facin entre ells! la resta som un 0.

    Respondre
  • #10 Enserio??
    (15/10/18 12:23)

    Com que encara estem a la llista de paraisos fiscals!!!?
    Quina cara que tenen...

    Respondre
  • #9 ciutadà
    (15/10/18 11:24)

    s'hi ha de posar remei a les PRÒXIMES ELECCIONS, si o si, no pot ser que DA continui governant aquest país!!!!!!

    Respondre
  • #8 Inglourious Basterds
    (15/10/18 10:47)

    Hem perdut el Tabac, el Roaming i la Banca .... ara només queda posar-se de genolls davant la UE i acceptar les seves subvencions, que és el cavall de Troia per perdre la sobirania.

    Respondre
  • #7 Al cul del sac trobareu les grunes
    (15/10/18 10:38)

  • #6 Encara més volen ?
    (15/10/18 10:19)

    Fem tard va dir..
    Ens hem venut el País a canvi de rés, que més vols que els hi donem ? firmen un acord de servitud total als imperialistes de la UE, i ens tornem esclaus. No m'estranya que el Anglesos marxin, els hi anirà molt millor en menys de 5 anys.

    Respondre
Veure’n més
15
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts