Mobilitat

Jover espera solucionar les queixes de pares pel transport públic

El ministre d’Educació posa l’accent que “cada any sorgeixen petites situacions que generen desconfort”

Jover espera solucionar les queixes de pares pel transport públic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Davant les queixes d’un grup de pares d’alumnes de l’institut de la Margineda pel funcionament dels busos lliures en hores punta, el ministre d’Educació i Ensenyament Superior, Eric Jover, va afirmar que ho espera poder resoldre. Els pares, a través de les xarxes socials, van denunciar que els busos no s’aturen a la zona de Roc de Caldes perquè “van plens”.

En aquest sentit, Jover va reconèixer que “cada any és un nou repte, als primers mesos de curs és un nou repte trobar solucions a aquells elements que a vegades van més enllà de les obligacions legals que tenim”. Tot i això, el ministre va destacar que no era coneixedor de la queixa concreta, si bé va remarcar que “quan siguem coneixedors d’aquest problema més exactament mirarem de trobar una solució més enllà, fins i tot, dels elements legals que tenim sobre la taula”. “Evidentment la voluntat del ministeri és intentar trobar solucions a cadascun dels casos. Cada any sorgeixen petites situacions que generen desconfort en algunes famílies”, va reiterar.

En tot cas, el titular d’Educació va recordar que el “bus lliure està utilitzat per molts estudiants” i “que és un projecte que té una complexitat organitzativa molt important”. Per la seva banda, la impulsora de les queixes, Ana María Castañeda, va emfatitzar que avui a les 13 hores té una reunió amb el Raonador del Ciutadà i també amb la directora del departament de Transport. “Aquest problema no només el tinc jo, molta gent m’està enviant missatges per explicar-me els seus casos”, va remarcar Castañeda. De fet, va voler agrair el suport “de molts ciutadans” a les seves manifestacions.

tracking